19.1.2012

Pojan huoneesta ja vähän kissastakin.

Isäni yllätti tuomalla pari päivää sitten pyörällisen alustan pojan lego-rakennelmia varten. Olin aiemmin puhunut hänelle, että miten kätevä sellainen alusta olisikaan, legot eivät pyörisi pitkin lattioita ja valmiit rakennelmat säilyisivät ehjinä. Ja ei mennyt kauaakaan, kun isäni kiikutti valmiin tekeleen meille.


Isäni kiinnitti myös pojan huoneeseen riippumaton, jonka löysin kirpparilta jo remontin alkuvaiheessa.


Alustan maalaaminen osoittautui yllättävän hankalaksi hommaksi super-uteliaasta kissasta johtuen. Noa haluaa olla kaikissa jutuissa mukana ja niin myös tässäkin. Ensin tassu oli maalitela-alustassa ja ei muuta kuin tassupesulle. Hetken päästä Noa tassutteli vastamaalatulla alustalla ja taas tassuja pesemään. Lopulta maalaus onnistui telkeämällä kissa vessaan.
Noa on siis erittäin utelias ja ihmisläheinen kissa. Kaikki askareet perunoiden kuorimisesta hampaiden pesuun lähtien hoituvat nykyään Noan uteliaiden katseiden alla. Noa ei viihdy yksinään, vaan seuraa huoneeseen jossa muut ovat. Kukkapurkkien kaivaminen on Noan mielestä mukavaa puuhaa. Minun mielestäni ei, joten ratkaisin asian peittämällä mullat koristekivillä.
Kävimme viime viikolla eläinlääkärin tarkastuksessa ja ottamassa rokotukset ja eläinlääkäri oli sitä mieltä, että Noa poikamme on tyttö! En ole itse täysin varma sukupuolesta ja se selviää viimeistään siinä vaiheessa, kun viemme kissan leikattavaksi. Nyt olenkin joutunut kehumaan kissaa "Reipas poika...tai tyttö!".                            Mukavaa loppuviikkoa! 
                                    -Jaana

6 kommenttia:

 1. Söpö kisu! Me kun haettiin uusi Rasmus-kissa, niin siellä oli myös tuollaisia siniharmaa-valkoisia pentuja. ajattelinkin ensin sellaista, mutta päädyinkin loppujen lopuksi harmaaraidalliseen kisuliin.Kissat on ihania!

  VastaaPoista
 2. Hihii, meillä ei ole juuri tästä syystä mitään kasveja kun noan äiti varsinkin pistää kaiken suuhun. :) Ihanat noi portaat asiasta saappaaseen!! Määkin tahon tollaset.

  VastaaPoista
 3. No onpa kätevä tuollainen alusta legoille. Legorakennelmat lattialla rajoittaa aika tehokkaasti siivoamista. Ja voiko mikään tuntua ihanammalle, kuin astua legon päälle;) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Sesse: Kissat on tosiaankin ihania! Hassua miten näin aikuisena ihmisenä voikaan hullaantua elukoihin, kuin pikkutyttönä konsanaan.

  Jahas, Noa on sitten perinyt hortonomitaipumuksensa äidiltään. :)

  Hyvä Mieli: Legoalusta on kyllä osoittautunut erittäin käteväksi! Olen myös kokenut vähän liiankin monta kertaa legon päälle astumisen.

  VastaaPoista
 5. Oi,tuo riippumatto! Ihana!! Meillä on aina kesäisin ulkona, mutta sisällä olisi huippuhauska!

  VastaaPoista
 6. Älyttömän upea tuo legoalusta! Meillekin tarvittaisiin, niin pääsisi imuroimaan pojan huonetta vähän useammin...

  VastaaPoista