1.10.2017

Syyskuun viimeiset

No sitähän ollaan jo lokakuun puolella, joten täytyy varmaan esitellä syyskuun viimesimmät kirppislöydöt.

Ruotsalainen arviolta 60-lukulainen pellavapyyhe sienineen sopii hyvin syksyiseen teemaan. Liina on niin hieno, että joutaa melkeinpä seinälle. Täytyy vaan keksiä vielä joku sopiva ripustusratkaisu.

Emalinen maitotonkka ja kiinalainen termari päätyivät keittiön hyllyille koristeeksi. Muoviset Plastexin ja Erik Koldin säilytysrasiat joutavat ihan käyttöön. Tykkään tosi paljon noista Koldin purkeista, mutta niitä tulee harmittavan vähän kirppiksillä vastaan.Syyskuun paras löytö oli ehdottomasti tämä perhosaiheinen opetustaulu, jonka ostin pihakirppikseltä 15€ hintaan. Sopii väriensä puolesta täydellisesti makkarin seinälle.Kirppistely hiukan hiipuu aina talvea kohti mennessä, joka on toisaalta ihan hyvä. Alkaisi muuten tehdä tiukkaa kaiken sen tavaramäärän keskellä.

Niin ja käykääpäs muuten lukaisemassa M2-kotien nettisivuilla juttu kirppislöydöillä sisustamisesta! Toimittaja Susanna Lehmuskoski haastatteli minua jutun tueksi. Linkki juttuun löytyy TÄSTÄ.

4 kommenttia:

  1. Tuo pyyhe on, kuin taulu! Ja tuo opetustaulu on kiva..:)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo sienipyyhe! Voisikohan ripustamisessa käyttää luovasti esimerkiksi housuhengaria (tai vastaavaa) ja ripustaa koukusta naulaan.

    -emalisydän

    VastaaPoista