17.9.2017

Tulipahan käytyä, Antiikki 2017 ja Habitare

Kävin tänään Helsingin Messukeskuksessa katsastamassa Antiikki-myyntitapahtuman sekä Habitaren.

Antiikkitapahtuma oli kyllä lasin- ja astiankeräilijöiden unelma, sillä saralla tarjontaa oli meinaan yllin kyllin. Itse jäin ehkä kaipaamaan myös jotain muuta, varsinkin huonekaluja ja valaisimia olisi saanut olla enemmän. Onneksi nostalgia-alue oli varsin viehättävä ja mielenkiintoinen. Etenkin RETROSISKON ja DESIGN KAJE:n  osastot olivat ehdottomasti suosikkejani. Myös HAMSTERIN PESÄ:n osasto tarjosi roppakaupalla silmäniloa.

Retrosisko

Retrosisko

Retrosisko

Design Kaje

Design Kaje

Hamsterin pesä

Habitaren lemppariosastoita olivat KUOVIKEHVOLA ja KIERTI. Myös pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen PLAN B:n osasto oli mainitsemisen arvoinen.


Kuovi

Kehvola

Kierti

Plan B

Ostoskassikin pysyi varsin maltillisena ja kevyenä. Mukaan lähti Kehvolan postikortteja ja kalenteri ensi vuodelle, Kiertin bambutiskirätti (kissakuvioinen tietenkin) ja Retrosiskolta perhosalunen (minulta löytyy jo yksi samanlainen, mutta tarvitsin ehdottomasti toisen) sekä kukkatarroja.

Kehvolan iiihanat kortit ja kalenteri.

Kiertin kisutiskirätti.

Retrosiskolta perhosalunen ja kukkatarroja.


7 kommenttia:

 1. Voi hyvät yhyssykät kuinka paljon siellä on ollut nähtävää! ♥ Hitsiläinen kun jäi itseltäni aivan väliin nämä. Ihana katsella pelkästään näitä kuvia.

  VastaaPoista
 2. Blogisi otsikkokuva on muuten ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Nähtävää oli kyllä paljon. Kun katseltavaa on niin runsaasti niin tuntuu ettei osaa keskittyä oikeen mihinkään ja yrittää vain vauhdilla nähdä kaiken. Siksi olisikin joskus hyvä käydä messuilla useampana päivänä. :)

   Poista
 3. Noilla osastoilla luulen, että minäkin olisin viettänyt aikaani..:)

  VastaaPoista
 4. Vierähti aikaa tovi kun jäin tutkimaan kuvistasi messujen tarjontaa. Tuolla olisi ollut kiva päästä käymään. Ihana nostaslgiafiilis tuli tuosta seinäkalenterista. Pitää ehdottomasti hankkia myös itselle. Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäkalenteri on kyllä ihana! Sieltä voi bongata niin monta lapsuudesta tuttua asiaa. Kalenteri on myös sopivan kokoinen eikä vie liikaa seinätilaa.

   Poista