10.6.2017

Lasi- ja keräilytapahtuma Riihimäellä


Kotipaikkakunnallani Riihimäellä järjestettiin tänään Lasimuseon pihalla jokavuotinen lasi- ja keräilytapahtuma.
Tänä vuonna myyjiä oli paikalla kuulemani mukaan lähes sata. Kaunis aurinkoinen sää sai ihmiset liikkeelle ja heti tapahtuman alettua porukkaa riitti tungokseksi asti. Lasiesineiden keräilijöille ja Arabian kahvikuppien hamstraajille tapahtuma on oikea paratiisi, sillä myyjien pöydät oikein notkuvat näistä aarteista. Minä taas olen se ostaja, joka pongailee kaikkea muuta sitä sun tätä sälää ja teinkin ihan hauskoja löytöjä.Fazerin puisia makeislaatikoita olen keräillyt jo aiemminkin ja nyt löytyi hiukan isompaa kokoa oleva. Myös vanhat lelut ovat heikkouteni ja kuminen vaaleanpunainen kettuneito sekä pikkiriikkinen Roly Poly heilurinukke lähtivät mukaani sopuisaan yhteishintaan.
Kokoelmien jatkoksi pääsevät myös Aarikan maustepurkki ja punakukallinen retrolasi.
Perhosalunen päätyy seinälle silmäniloksi ja Sorsakosken pikkulusikat joutavat käyttöön.
Hinnoista sen verran että kallein yksittäinen ostos oli 8€.

Tapahtuma-alueen kierrettyäni minulla on tapana poiketa ASADON AARTEISSA, joka sijaitsee aivan Lasimuseon liepeillä. Sieltä mukavan rupattelutuokion päätteeksi mukaani lähti kilon punnus, jonka aion laittaa yläkerran ikkunalle stoppariksi estämään läpivedon aiheuttamaa ikkunan paukahtelua. Ihan käyttöön tulee siis tämänkin kapistus.Tähän postauksen loppuun tungen vielä aiemmat kirppislöytöni, jotka ovat jääneet esittelemättä.
Lasipurkkejahan ei ole koskaan liikaa ja Sorsakosken lusikoita nämäkin. (Meillä on siis ollut pulaa pikkulusikoista, siitä tämä lusikkahamstraaminen.)
Ihastuttava vanha metallinen nukensänky löytyi muutamalla eurolla ja siitä tuli hauska alusta kukkapurkeille.


6 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä...taas..:) Ja tattilamppukin....niistä tykkään erikoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattilamput ovat kyllä hauskan näköisiä ja niin käteviä kun saa nipsautettua kiinni melkein mihin vaan. Keittiön astiahyllystä löytyykin entuudestaan jo yksi sellainen.

   Poista
 2. Mä aattelin että ostit kissoille tuon rautasängyn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Muuten olisikin tullut kiva kissanpeti, mutta on vähän liian pieni. Ja eihän ne koskaan nuku niille laitetuissa pedeissä. Mun viereen ne änkeää. :)

   Poista
 3. Mahtavat löydöt! Tattilamput on ihania ja pientä Roly Polya olen etsinyt jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös!
   Roly Polya olen ihastellut vain kuvissa, ei ole koskaan tullut vastaan paitsi tämä pieni nyt. Ja olihan se saatava. :)

   Poista