20.6.2017

Kesäverhoja

Vaihdoin keittiöön ja olkkariin kesäverhoja, vaikka en ollut edes suunnitellut uusia verhoja kumpaankaan huoneeseen.
Keittiön verhosta piti oikeastaan tulla pitkä pöytäliina. Ompelin kirppikseltä löytyneen pöytäliinan päihin jatkopalat kivoista retrokankaista ja siitä tuli hauska tilkkuliina. Sovitin liinaa paikoilleen ja eiköhän kissat käyttäneet pöytää heti kiitoratana, joten luovutin samantien liinan suhteen. Sovitin sitä keittiön ikkunaan ja sinnehän se passasi mainiosti. Meillä ei ole keittiössä kuin yksi verho, joten ei tarvinut edes miettiä paria sille.Löysin ihanan Marjatta Metsovaaran Tampellalle suunnitteleman Joiku-kankaan ja ei tarvinut kauaa miettiä etteikö siitä tulisi uusi olkkarin verho.  Käytän usein eripariverhoja, joten ei haitannut vaikka verhoja on vain yksi kpl. Sopiva pari sille on ehkä vielä hakusessa, Marimekon punasävyinen Siirtolapuutarha sopisi sen kaveriksi, mutta valmistetaankohan sitä enää?

Mukavaa juhannusviikkoa kaikille! Mulla tämä viikko on lomaviikko. :)
9 kommenttia:

 1. Kauniita verhoja! Itsekin käytän esim. pitkiä pöytäliinoja verhoina, ja viime kesänä tein retro-pussilakanasta verhon makkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussilakanoista saa tosiaan myös kivoja verhoja! Ja verhoista pöytäliinoja. :D

   Poista
 2. Mä oon pitkään suunnitellut tekeväni ns. Tilkkuverhot ompeluhuoneeseen.. tästä sainkin inspistä, kiitos.. teillä on niin mehukas koti, ilo silmälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni!
   Mullakin on joskus ollut mielessä tilkkuverho, mutta pienemmistä tilkuista. Toimii näköjään hyvin myös isoista tilkuista. :)

   Poista
 3. Kauniita. VArsinkin tuosta keittiön verhosta tykkään!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana tilkkuverho ja tuo Metsovaarakin on niin ❤

  VastaaPoista