23.10.2016

Kuvapläjäys Retro & Vintage + Design Exposta

Tänään suuntasin heti aamusta Helsinkiin Kaapelitehtaalla järjestettävään
Retro & Vintage + Design Expoon.
Olin ensimmäistä kertaa kyseisessä tapahtumassa ja olin varannut koko päivän haaveiluun sekä ostosten tekemiseen. Reilu parisen tuntia oli kuitenkin riittävä aika rauhassa katseluun sekä myyjien kanssa jutusteluun. Ehkä aikaa olisi kulunut enemmän jos olisin malttanut välillä käydä syömässä, mutta silmänruoka-nälkäisenä halusin kiertää kaikki paikat heti.
Paikalla oli yli 80 myyjää ja tavaraa laidasta laitaan. Oli niin huonekaluja kuin kippoja ja kuppejakin, sekä tekstiilejä ja oven ripojakin. Tuolta olisi helposti tehnyt mahtavia ja persoonallisia sisustuslöytöjä. Vain julkisilla kulkeminen ja kukkaro rajoittivat ostamistani ja ostokset pysyivätkin varsin maltillisina.
Ostokset esittelen seuraavassa postauksessa, nyt silmäniloa teille muillekin.

 
12 kommenttia:

 1. Mun täytyy melkein sanoa, että onneksi en päässyt lähtemään tuonne :D Olisin mennyt vararikkoon ;)

  VastaaPoista
 2. Eilen kävin. Minusta hinnat oli kyllä tyypillisesti hinattu ylöspäin, ihan pieniä ostoksia vaan tein. Huonekaluja olisi kyllä ollut himottavaksi saakka, mutta julkisilla ei oikein kule.
  Kiva oli kuitenkin katsella, silmänruokaa riitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmänruokaa tosiaan riitti ja huomasin myös korkeat hinnat. Tosin onhan myyjien saatava messukulut katettua. Muutamilla myyjillä oli kyllä ihan kohtuuhinnat ja hiukan tinkimällä sai vielä hintoja alaspäin. Mutta mukava tapahtuma kaikenkaikkiaan!

   Poista
 3. Onpa houkuttelevan näköistä! Jännää nähdä, mitä löysit itsellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun löydöt eivät olleet kovin jännittäviä ja hyvin pienet ostokset tein. :)

   Poista
 4. Mmmm mitä silmänruokaa ja varmasti ihana tapahtumana. Harmi kun nuissa hinnat on välillä aikamoisia.. Ei sillä etteikö hintansa väärtejä, mutta kun on tottunut löytämään aarteita suht edullisesti niin itse näissä tyytyy enemmän katselemaan. Mutta ihana olisi ollut olla mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama juttu kun tekee toisinaan löytöjä niin halvalla, niin ei raaskisi ostaa juuri mitään. :)

   Poista
 5. Vinkki huonekaluista kiinnostuneille - myyjä auttaa kuljetuksissa =)

  VastaaPoista