4.9.2016

Kirppislöytöjä ja synttärilahjoja

Tässäpä ne kivat kirppislöydöt, jotka viime postauksessa lupasin esitellä.

Ihan huippulöytö oli tanskalaisen Iran valmistama leipälaatikko. Kuosi on Anita Wangelin suunnittelema ja minulta löytyykin entuudestaan ainakin pari tarjotinta ja peltirasia. Leipälaatikko on likainen ja kolhiintunut, mutta uskon että siitä tulee ihan kelpo pesun ja putsauksen jälkeen. Maksoin leipälaatikosta 2 euroa. Tuo on on ihan olematon summa kun seuraa joskus nettihuutokauppoja, joissa hinnat kohoavat moniin kymppeihin. Tosin silloin on kyse parempikuntoisista yksilöistä.

Hauska kyltti vaikkapa oveen maksoi myös 2 euroa. Mitähän sanoja kirjaimista saisikaan muodostettua uudelleen... Huoleton ainakin!Maanantaina täytin taas vuosia ja miten ihanilla lahjoilla äiti, siskot perheineen ja ystäväni minua muistivat!


Äitini oli huovuttanut hauskan ruisleipä-pannunalusen sekä askarrellut kissamagneetit. Magneetit on valmistettu kananmunankuorista. Ihan totta! Ohje munankuorimosaiikkiin löytyy ainakin TÄÄLTÄ. (klik)


Siskoilta perheineen sain ihanat Piilopaikka mukit! Mukit ovat juuri sopivan kokoisia aamukahvimukeja, joten tähän saakka käyttämäni Taika-mukit saavat toistaiseksi väistyä taka-alalle.


Ystäväni antoi minulle kuvissa näkyvän sydäntarjottimen, sekä RICEn kauriskynttilänjalan. Sain myös ihastuttavaa Durancen tuoksua. Durancen tuotteet ovat luomua, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.
Kiitos vielä ihanat! ♥♥♥

Huomenna paluu taas arkeen ja töihin. Kolme viikkoa kesälomaa takana, joista ainakin yksi viikko kului vesivahinkosählingeissä. Nyt tilanne kotonani on sellainen, että vielä kolme viikkoa kuivatellaan ja sitten taas mittaillaan.
Pari viimeistä viikkoa olen vain loikoillut ja tosiaan lomaillut mitään tekemättä. Kyllähän tästä jo töihin joutaakin.


16 kommenttia:

 1. Onnea♥ Ihanat lahjat olet saanut....nuo kissamangneetit ovat hienot!

  VastaaPoista
 2. Vauh...tuo huovutettu pannunalunen on niin oikesn näköinen,että luulin sitä äitisi tekemäksi ruisleiväksi

  VastaaPoista
 3. Oi miten hieno tuo leipälaatikko! Kiva löytö kertakaikkiaan. Kyllä olisi minunkin mukaan lähtenyt. Joskus sitä vaan osuu oikeaan aikaan oikeaan paikkaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita leipälaatikoita olen vain ihastellut ja haaveillut, että omistaisin sellaisen. Oli siis todellinen onni että satuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Onnea <3 Hurjan hienoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Erinomainen tuo leipälaatikko! Kunpa itsekin löytäisi joskus tuollaisen.
  Hauska kyltti myös, ensimmäisenä tuli mieleen sana huoleton jonka voi muodostaa noista kirjaimista :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo leipälaatikko <3 Kivoja lahjoja olet saanut. Voimia töihin!

  VastaaPoista
 8. Ou, ikävä kuulla vesivahingosta. Toivottavasti mittaukset ja kuivaukset sujuu kuten pitää. Ihania muistamisia olet saanut ja kirpulta löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottavan aika on pitkä, kun kuivatellaan yhteensä viisi viikkoa. Mutta pääasia on, että tulee varmasti kuivaa.
   Muistamiset ovat todella ihanat ja kirppisonni suosi. :)

   Poista
 9. Ihania lahjoja ja erinomaista kirppisonnea olet taas kokenut! Nuo leipälaatikot nousevat helposti aivan tähtitieteellisiin summin nettikirppiksillä.

  VastaaPoista