7.8.2016

Muutamat kirppislöydöt ja vessaremppa edistyy

Vessaremppa on vielä siinä vaiheessa, ettei siitä saa oikein kauniita kuvia, joten aluksi kirppislöytöjen esittelyä.

Punainen emalimuki 2€ ja hauska Alu-kerrosastia 3,50€.


Ja sitten ihan hulvaton heräteosos parin viikon takaa peräkonttikirppikseltä!
Purkka-automaatti!
Tai kyllähän sitä hetken harkitsin. Sovin myyjän kanssa, että mietin asiaa ja kierrän koko kirppisalueen ensin. Jos masiina olisi vielä myymättä palattuani takaisin, niin eiköhän kaupat synny. Taisin kyllä tehdä päätökseni heti, sillä aika juoksujalkaa kiersin muiden myyjien paikat. Sovin mukavan myyjän kanssa vielä kuljetuksesta, sillä pyörällä kuljettaminen olisi ollut hiukan hankalaa.
Maksoin purkka-automaatista 50€. Sitä en tiedä toimiiko kuinka hyvin ja kumosin täysin jokin aika sitten tekemäni päätöksen, että hankkimillani esineillä tulisi olla käyttötarkoitus. Onhan silmänilo käyttötarkoitus?Vessaremppa etenee vihdoin. Tiistaina kahden viikon lattian kuivattelun jälkeen remppamies Olavi pääsi hommiin.
Keskiviikkona kävin kurkkimassa ja silloin näytti tältä:
Seinäkoolauksia oli uusittu ja seiniä oikaistu. Lattiaan oli asennettu lattialämmitys.
Eilen käydessäni kotona näyttikin jo tältä:

Kolme viikkoa evakkoa takana, eikä nyt tunnu olevan enää yhtään kiirettä kotiin. Ei haittaa vaikka remppa viivästyisikin, sillä evakkolassa asumisen helppous on tehnyt minut kovin mukavuudenhaluiseksi. Kauppa on ihan vieressä, joten on helppo vain kipaista hakemaan tarvitsemaansa.
Työmatka kestää pyörällä 5 min, kun kotoa matkaan kuluu aikaa n. 20-30 min.
Ja astianpesukone!
Rempan pitäisi aikataulujen mukaan valmistua ensi keskiviikkona. Saa nähdä joko sitten maltetaan muuttaa takaisin kotiin.


12 kommenttia:

 1. Eikä, ihan mahtavia löytöjä taas! Nuo kerrosrasiat on usein ihan tosi kalliita, mutta hienoa, että sait omasi noin halvalla. Tuo purkka-automaatti on ihan paras, kelpaisi mullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrosrasioita on tullut usein hiplailtua, mutta kalliin hinnan vuoksi olen jättänyt ostamatta. Tuo oli siis huippulöytö!
   Purkka-automaatti on kyllä ollut mieluinen. :)

   Poista
 2. Oho, purkka-automaatti on kyllä ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. Mielestäni silmänilo on vahvastikin käyttötarkoitus..:)
  Ja, kun näet uuden vessasi, muutat mielelläsi kotiin..:)

  VastaaPoista
 4. Juuri pari päivää sitten hiplailin juuri samanlaista kerrosastiaa (hinta oli aika paljon muhkeampi) , kirpparille jäi mutta niin jäi myös harmittamaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jospa sellainen löytyisi vielä jostain kohtuuhinnalla. :)

   Poista
 5. Apua, täällä pitkästä aikaa. Blogin puolella. Tarkoitus on käydä täällä nyt taas vähän tiheämmin :) Sinun kuulumisia olen välillä miettinyt ja olet kyllä juurikin sellainen kenen takia bloggailua kannattaa jatkaa. Ihania on taas jo nämä kuvat ja täytyy heti kahlata vanhemmatkin kirjoituksesi läpi. Moi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vaan!
   Olipa ihanasti sanottu! ♥♥
   Tosi kivaa että palasit tänne blogimaailmaan!

   Poista
 6. Ihana kerrosastia ja purkka-automaatti! :)

  VastaaPoista