29.5.2016

Kirppisteltyjä

Vähän taas kirppislöytöjen esittelyä.

Aiemmin löytyneet mutta esittelemättä jääneet:
Puulaatikko ja emalivati löytyivät vitosella kumpainenkin. Puuloota jää joko pihalle kukkaistutuksiin tai siirtyy sisälle jos löydän sille sopivan käyttötarkoituksen. Emalivati on ihan täydellinen virkistäviin jalkakylpyihin.
Viikonpäiväpyyhe "maanantai" löytyi parilla eurolla. Vielä neljä viikonpäivää puuttuisi kokoelmista.
Eilen vietettiin siivouspäivää ja minäkin kolusin paikkakuntani muutamat pihakirppikset.
Keltainen emalinen kastikekaadin maksoi euron ja Arabian Heini-lautaset 3kpl yht. 2€. Myyjä pyysi lautasista yhteensä 0,50, mutta sanoin että kyllä sen pari euroa ainakin annan. En kehtaa edes niin halvalla ostaa. Ja hyvä että maksoin enemmän kuin myyjä pyysi, sillä kotona googlettelin ja huomasin lautasten olevan huomattavasti arvokkaampia. Olisi muuten tullut ihan huono omatunto lähes ilmaisista lautasista.
Arabian Aurinko-sarjan kahvikupin ja lautaset olen ostanut jo aiemmin. Maksoin setistä melkein parikymppiä, joka on kyllä kallein kirppisastiaostos tähän mennessä.
Kesäkuu on jo ihan nurkan takana!!!
Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille! :)


8 kommenttia:

 1. Toi kastikekaadin on ihana :) ja puulaatikois on vaa se jokin :D niit voi käyttää nii moneen juttuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puulaatikot kyllä soveltuvat niin moneen käyttötarkoitukseen. Niitä ei voi koskaan olla liikaa...

   Poista
 2. Tuollaista puulatikkoa olen metsästänyt, mutta tuntuu joku muukin niitä haluavan, kun en ole niitä yhtäkään löytänyt..:)
  Kotonani on joskus muinon ollut tuollainen kaadin...punaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin että ainakin Prisman puutarhapuolella on vanhan näköisiä puulaatikoita myynnissä, jos kirppareilta ei löydy. :)

   Poista
 3. Ihania löytöjä ja tälläistä kuppikeräilijää ihastuttaa eniten tuo sininen aurinko <3 Se puuttuu vielä minutakin ja hinnatniissä ovat karanneet taivaan tuuliin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kauhistelin kun huomasin että pelkästä pullalautasesta saatetaan pyytää se parikymppiä. Tuo setti oli siis varsin edullinen ostos. Keltainen aurinko-kuppi olisi kyllä vielä ihanampi!

   Poista
 4. Ihania löytöjä ♥ Mäkin tykkäisin tuollaisesta pyyhkeestä =)

  Voi miten kultainen olit, kun maksoit lautasista enemmän kuin, mitä myyjä pyysi ♥ Se on sitä hyvää karmaa ♥ Ihanaa sunnuntai-ltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna mieltä lämmittävästä kommentista. ♥

   Poista