15.11.2015

Kovasti jo tekisi mieli...

...Joulua laittaa

Mutta ehkä vielä hetken maltan ja lisäilen vähitellen jotain pientä.

Lasipallot päätyivät olohuoneen ikkunaan roikkumaan. Turvassa kissoilta. Viime vuonna bambi sai kovaa kyytiä ja sammaleet vain pöllysivät pöydällä olevassa asetelmassa, kun pienet tassut kävivät niitä aina välillä kaivelemassa.12 kommenttia:

 1. Mitäs me kettutytöt :) Ihanat asetelmat sinullakin. Bambi pitäis saada itsekin. Täälläkin jo joulua odotetaan, mutta hitsi kun sään puolesta ei tunnu yhtään, vaan pianhan tuo jo on.

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit! Kissataloudessa saakin olla tarkkana, että miten ja mihin koristeet laittaa, jotta ne saisi olla kissoilta rauhassa :D Mua kans jo jouluttaa ja tekisi mieli jo pikku hiljaa laitella koristeita paikoilleen, mutta maltan vielä hetken mieleni :)

  VastaaPoista
 3. Kivat pallukat! Mielenkiinnolla odotan mitä meille kesällä muuttanut touhukisu tuumaa joulukuusesta... :D

  VastaaPoista
 4. Söpöset sentään!
  Mulla joulufiilis on vielä tuloillaan... hetki kestää, mutta ehkä kaksi Tallinna-matkaa auttaa asiaan. Siellä on upea joulufiilis.

  VastaaPoista
 5. Kivan näköisiä...ja sopivat ikkunalle..:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat! Tuollaiset koristeet ottaisin kotiini koska vain.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Täällä on jo ihan pikkaisen maassa valkoista, joten joulufiilis kasvaa vaan. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat pallukat! Muistan kun viime joulun aikaan kadehdin tuota sinun bambia, eikä mulle oo vieläkään tullu mistään vastaan samanmoista :/ Mutta tajusin juuri, että tuommoiset lasipallothan mulla muuten on jossain ullakolla, vois kai tuommoisen talvimaiseman tehdä valmiiksi, jospa se bambi sitten sinne löytäisi tiensä jostain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitappa katsella bambia markettien tai lelukauppojen hyllyiltä. Omani on schleich-merkkinen ja useimmiten niille löytyy ihan oma hyllynsä leluosastolta. :)

   Poista