8.11.2015

Eläimellistä meininkiä

Meidän kodissa vilisee kissojen lisäksi myös sisustuksessa kaikenlaisia elukoita. Esittelyssä uusimpia eläimellisiä hankintoja.

Komea valkoinen peurapatsas löytyi AWARAstaYläkerran askartelupisteen lipasto sai uudet vetimet POMPOTIsta. Kultaiset pupuvetimet ovat ihan ylisöpöt.
Makkarin seinälle askartelin lintuviirinauhan. Idean sain COLORE -blogista, jossa näkyy ihana Ricen viirinauha. Oman tein tulostelemalla lintusia ja liimaamalla ne kartonkiin. Linnuista olisi voinut tehdä kaksipuolisia tulostamalla kuvista peilikuvat, mutta minulla viirinauha on seinää vasten, joten voi olla ihan hyvin yksipuolinen.Viimeiset kuvat eivät nyt liity eläinaiheeseen (paitsi kuvaan tunkeva kissa), mutta varjostin oli niin ihana kirppislöytö että halusin esitellä sen. Tykkään varjostimen mummolahenkisyydestä hapsuineen. Ja onhan se ehkä vähän isokin tuohon lampunjalkaan, joka minusta näyttää vain sympaattiselta. Kiva euron löytö!

Ihanaa isänpäivän jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Iiiik mitkä pupuvetimet!
  Sellainen sopisi varmasti myös siihen pikkukaappiin, jonka annoit Sennille. Varmaan pakko ostaa! :D

  Ihania juttuja noi kaikki muutkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupuvetimet on kyllä ihanat. Hiukan aluksi mietin tuota kultaista väriä, mutta sopiikin lipaston tapettipintoihin oikein hyvin. :)

   Poista
 2. Puput ja peura <3 ja muutenkin kyllä taas.

  VastaaPoista
 3. Jo, on! Aivan supersöpö tuo lampunvarjostin. Pupuvetimet on myös <3

  VastaaPoista
 4. Tuo peura on upea ja pupukahvat ♥♥. Lamppu on kokonaisuudessaan hieno, kun on tuo sininen jalka ja sitten mumovarjostin...tykkään.

  VastaaPoista
 5. Oi, olipas ihanuuksia kerrassaan. Viirinauhakin on tosi kiva.

  VastaaPoista