11.10.2015

Turkoosi matto

Vilautin jokunen postaus sitten keskeneräistä virkkausprojektiani, turkoosia mattoa. Virkkailin verkkaisesti vain viikonloppuisin ja matto valmistui eilen.
Ihanan turkoosi trikookude löytyi kirppikseltä parin euron hintaan. Ja sitä oli iso pussillinen. Riittäisi varmasti vielä toiseenkin mattoon. Kude taitaa olla jotain kakkoslaatua, sillä oli joistain kohtaa hirmu ohutta. Kuteen epätasaisuuden vuoksi matonkin lopputulos on vähän sitä sun tätä, mutta kelpaa meidän vessaan oikein hyvin.Pitää minun tämäkin esitellä: uusi täkki!
Joka kerta ajattelen, että tämä on nyt viimeinen täkki. En tarvitse pariakymmentä peittoa, vai tarvitsenko sittenkin... Mutta joka kerta kun törmään täkkiin jollaista minulla ei vielä ole, niin en vaan voi vastustaa. Jonkinlainen pakkomielle kenties. :D


14 kommenttia:

 1. Tosi nätti matto! Oot taitava!

  Ja voi näitä sun täkkejä! Miten voitkin löytää niitä niin monta?? Meillä päin kirppareilla ei kyllä tuollaisia täkkejä juuri pyöri. Lottovoittokin olisi melkein todennäköisempi kuin, että löytäisi enemmän kuin yhden vanhan kauniin täkin kirpparilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa mun täkeistä onkin kulkeutunut muita reittejä pitkin. Tuttavilta, työkavereiden kautta ja jopa roskiksista. Lisäksi yksi tuttavani työskentelee yrityksessä joka tyhjentää kuolinpesiä, joten sieltäkin on muutama täkki kotiutunut.

   Poista
 2. Sievä matto :)

  Samoja ajatuksia mullakin kuin Outilla tuossa ylempänä; Ihailen tuota sun täkki tuuriasi (ja hienoja täkkejäsi) ja en voi käsittää, että miksei täällä päin törmää juurikaan retroihin täkkeihin kirpparilla.. Mäkin kun olen vuosia kiertänyt kirppareilla ja tänä aikana olen onnistunut löytämään yhden kohtuuhintaisen ihanan vanhan peiton. Sen tosin löysin vasta äskettäin, joten jospa se omakin täkki tuuri lähtisi tästä nousuun ja jatkossa munkin blogini voisi täyttyä ihanista täkki löydöistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtuuhintaiset täkit ovat tosiaan harvinaista herkkua. Facebookin lumppula-sivustoilla on kyllä ihania täkkejä myytävänä, mutta hinnat nousevat usein kovin korkeaksi.

   Poista
 3. Matto on kaunis! Ja talvi tulossa niin kyllä täkkejä tarvitaan..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja näin mäkin selittelen täkkiostoksia itselleni. :D

   Poista
 4. Hieno täkki! Ja mä voin heti tulla leveilemään, että tänään jätin täkin kirpparille, vaikka olin jo puolimatkassa sen kanssa kassalle, aikamoista lujuutta tuli osoitettu ja pakko myöntää, että tällä hetkellä hieman ehkä kaivelee, et oisko sittenkin pitänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Annis!!!
   Toi on kyllä kauhee tunne, että olisko sittenkin pitänyt. Ja seuraavan kerran kun meet ostoaikeissa, niin sehän on ehtinyt mennä jo.

   Poista
 5. Onpa kaunis täkki, voi sentään!
  ♥ Valoisaa viikkoa sulle ♥

  VastaaPoista
 6. Kaunis täkki ja matto <3 Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 7. hei laittasit kuvia kodistasi , on vaan niin ihanan oloinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia löytyy sivupalkista tunnisteiden alta: keittiö, olohuone jne. Tarkoitus olisi kyllä jossain vaiheessa tehdä kotikierros esittelyiden kera. :)

   Poista