24.10.2015

Liebster Award haaste

Sain Ketunkololla- blogista Liebster Award haasteen, kiitos Miia!

Haasteen säännöt ovat tässä:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.1. Mitä viikonpäivää vietät tänään ja poikkeaako päivä tavanomaisesta samasta päivä?

Lauantai ja vapaapäivä. Usein viikonloput vierähtävät aika samanlaisissa merkeissä. Yritän kauheasti saada aikaiseksi kaikenlaista ja usein unohdan levätä. Tänään päivän ohjelmaan on kuulunut mm. pyykinpesua, haravointia, joululahja-askartelua ja halloweenasun suunnittelua.


2. Missä kirjoitat tällä hetkellä?

Olohuoneessa, tietokonenurkkauksessa.


3. Teillä on niin kauniit kodit! Mikä on sinusta kauneinta kodissasi?

Kiitos!
No nyt pistit pahan! Usein kauneinta on jokin uusi sisustusesine, kunnes uutuudenviehätys lakkaa. Katse hakeutuu siihen ihan vahingossa. Tällä hetkellä ihastelen kuvassa näkyviä maljakko/kynttilänjalkoja.
Kokonaisuudessaan pidän kyllä kovasti olohuoneestamme.


4. Onko sinulla jokin selkeä linja tai esimerkiksi väri, joka näkyy kodissasi?

En oikein osaa pysytellä missään linjoissa tai vain muutamassa värissä. Pomin kivoja juttuja useista sisutustyyleistä ja tykkään niin paljon väreistä, että kaikki värit saavat sulassa sovussa räiskyä kodissani.
Voisi sanoa että kotini sisutus perustuu kirppislöytöihin.

5.Onko hyvä asua juurikin noin, vai onko sinulla tulevaisuuden suunnitelmia / haaveita vielä vaihtaa kotia?

Nyt on oikein hyvä näin. Tottahan toki haaveilen vanhasta omakotitalosta hirsiseinineen ja pönttöuuneineen, jossa jonain päivänä kissojeni kanssa asustelisin.


6. Oletko jäänyt ikävöimään jotain edellisistä kodeista? ( itsehän muistan aina edellisen kodin punaiset keittiön kaakelit. Olihan ne ihanat :) )

Hirsiseinät ja pönttöuuni. :D


7. Oletko muuttanut usein tai vaihtanut kaupunkia elämäsi aikana?

Elämäni aikana olen muuttanut 10 kertaa ja olen asunut neljässä eri kaupungissa.


8. Ruoka, elämän parhaita asioita minusta. Onko sinusta ja mikä on lempiruokasi?

Rakastan hyvää ruokaa. En vaan itse tykkää yhtään ruoanlaitosta. Oikein pitkään yritin miettiä lempiruokaani, mutta en keksinyt. Kaikki ruoka menee. :D


9. Pukeutuminen ja asusteiden käyttäminen on myös mukavaa, onko sinulla pukeutumisessasi jokin oma jujusi?

Pukeudun mekkoihin ja tunikoihin. Usein pukeudun melko värikkäästi ja vaatteissani saattaa vilahtaa joitain lapsenomaisia kuoseja. Vaatekaapistani löytyy melko paljon Marimekon ja Nanson vaatteita. Tykkään polvisukista ja legginsit ovat lähes ainoita housuja joita käytän. (Moni tosin ei miellä niitä housuiksi.) Vaatteiden täytyy olla myös mukavia päällä.


10. Mietin, että aloitan tänään joulukorttien tekemisen, joko sinä odotat joulua ja jotain tiettyjä perinteitä jouluun liittyen?

Meidän perheessä perinteisesti kokoonnutaan sisarusten kanssa vanhempieni luo. Melko uutena perinteenä meillä on itsetehdyt lahjat. Olisikohan tämä nyt neljäs tai viides joulu, kun väkerrämme jotain toisillemme. Se on jännittävää! On ihana nähdä mitä muut ovat keksineet ja myös kiva nähdä mitä lahjansaajat tuumailevat. Odotan kovasti joulua ja rentoa yhdessäoloa.

11. Jaksoitko / jaksathan vastata? :)

Jaksoin hyvin vastata kivoihin kysymyksiin. :)


Haaste on jo kovin paljon kierrellyt ja kaarrellut useissa blogeissa, joten en nyt laita sitä eteenpäin kenellekkään erityisesti. Saa napata, ken haluaa.
Muistelisin, että olen myös saanut saman haasteen aiemminkin ja olen pahoillani jos olen unohtanut siihen vastata.

Kuvassa näkyvät Riihimäen lasin Carmen kääntömaljakko/kynttilänjalat ovat muuten uusimmat kirppislöytöni. Joskus vielä mietin, etten ala mitään lasiesineitä keräilemään. Mummojen hommaa sellainen. Mutta mitä tapahtuikaan kun törmäsin keltaiseen maljakkoon. Ja kaverikin sille löytyi melko pian. Maksoin maljakoista yhteensä 7,35€. Näitä löytyisi vielä eri kokoja ja värejä, mutta eihän niitä kaikkia pidä saada. Vai pitääkö...

Kivaa lauantain jatkoa kaikille!6 kommenttia:

 1. On näitä haasteita aina mukava lukea, vaikka itse en niihin yleensä vastaa....en tiedä miten ovat olevinaan niin vaikeita juttuja..:)
  Ihanat kynttilänjalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla meinaa helposti unohtua vastailla haasteisiin. Vaikein osuus on varmaan eteenpäin lähettäminen, sillä en osaa päättää kenelle lähettäisin. Lisäksi tämä haaste on jo kiertänyt kovin monissa blogeissa.

   Poista
 2. Hei. Löysin vasta ihanan blogisi ja ryhdyn sitä innolla lueskelemaan :) Tervetuloa vastavierailulle vanhaan keltaiseen rautatieläistaloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Lämpimästi tervetuloa!
   Täytyykin heti tulla kurkkimaan blogiasi.

   Poista