25.8.2015

Tytön huoneesta pojan huoneeksi

Tyttären muutettua Helsinkiin, poika (kohta 14-v) halusi muuttaa tytön huoneeseen. Yläkerran peräkammarin pojaksi.
Kukkatapetit saivat kyytiä ja hyväksihavaittuharmaa valtasi peräseinän. Samalla harmaalla on siis maalattu seinä pojan aiemmassa huoneessa, sekä pojan huoneessa isänsä luona. Maali olikin jämämaalia, joten tästä muutoksesta selvittiin halvalla.
Kiinnitin seinälle vielä palan liitutaulutarraa, johon pojan lukujärjestys saatiin esille. Lippulappusilla kun on taipumus hukkua.
Työvalaisimena toimii vanha roikkavalaisin.


Pöytäkokonaisuus odottelee vielä isompaa pöytälevyä.
Tältähän huone näytti vielä ennen muutosta:


Aika suuri muutos, eikö? Ja niin pienellä vaivalla.

15 kommenttia:

 1. Hienot huoneet molemmat! Tosi näppärästi muutettu pojan huoneeksi. ps. hauska tuo parkkikyltti ja laudat :)

  VastaaPoista
 2. Huone oli kaunis ennenkin, mutta nyt on tosi hieno pojan huone....kelpaa tuolla viettää aikaa....tykkään tuosta kattoikkunastaa!

  VastaaPoista
 3. Luin vasta nyt tuon edellisen postauksesi. Onnea pyöreistä!!
  Olen ajatellut, että jos Niilolle joskus pitäisi kauluri laittaa, hän kyllä jähmettyisi tyystiin....ei suostu talvella pitämään edes takkia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteistasi ja onnitteluista. :)
   Toivottavasti sellaisia tilanteita ei tule, että joutuisi ottamaan kaulurin käyttöön. Se on kamala katsoa vieressä kun eläin on ihan reppanana.

   Poista
 4. Mä oon haaveillut tuollaisista skeittilautahyllyistä, mutta ei vaan oo seinätilaa sellaisille, ovat kyllä tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautoja ei ole kiinnitetty hyllynkannattimiin, kun skedet ovat ihan käytössä. On vaan niin paljon kätevämpää nostaa ne seinälle jaloista pyörimästä. Ja vielä näyttää hyvälle!

   Poista
 5. Upea muutos! Ei edellisessäkään mitään vikaa ollut, ehkä rauhallisempi nyt.

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän kiva muutos! Tykkään skeittiseinästä eritoten. Mahtavasti toimii tuo kyltti ja laudat yhteen :D. Hauska yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mäkin tykkään siitä, niin simppeli juttu, mut tosi kiva.

   Poista
 7. Hei ihan mahtava idea laittaa skeitti seinälle noin! Mä niiiiiiiiiiiiiin laitan miehen laudan kanssa tollalailla eteiseen hattuhyllyksi :D Oon miettinyt, miten sen saisi kivasti esille, että olisi vähän jotain molempien omaa enempi näkyvissä. Nyt on lähinnä mun juttuja.. Ihana blogi sinulla, jään lukijaksi :)

  VastaaPoista