27.8.2014

Pieni Nappipuoti ja uusi laukku

Kävin pari viikkoa sitten tutustumassa Pieni Nappipuoti-liikkeeseen (klik) täällä kotikaupungissamme. Hassua että näinkin pienessä kaupungissa voi missata noin ihanan putiikin ihan totaalisesti. Liike on meinaan ollut pystyssä jo vuoden päivät ja nyt minä vasta löysin sen.
Mukaan tarttui erilaisia nauhoja ja ommeltava kukkaroklipsi laukkua varten. En ole ennen tehnyt laukkuja, mutta sain mukaani loistavat ohjeet, sekä roppakaupalla kannustusta, että ihan varmasti saan laukun onnistumaan. Ja niinhän minä sainkin! Käytin laukkuun samaa ihanaa Tampellan Hehku-kangasta, joilla aiemmin päällystin keittiön jakkarat. Laukun teko oli jopa niin helppoa, että nyt tuli into ommella niitä enemmänkin!16 kommenttia:

 1. Onpa namu laukku! Oot kyllä taitava. :)

  VastaaPoista
 2. Enpä ole käynyt tuollaisessa nappikaupassa, kun joskus lapsena..:)

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihanuuksia

  VastaaPoista
 4. Taidat olla luonnonlahjakkuus, jos tuo on muka ensimmäinen laukkusi!:D

  VastaaPoista
 5. Laukku on ihan hurjan suloinen! Ja mää kerrassaan rakastan nappikauppoja! <3 Menen siellä ihan sekaisin, kun ostelen ihania nappeja, nauhoja, pitsejä... kaikkea söpöä jota voi joskus tarvita! :)

  VastaaPoista
 6. Toi laukku on kyllä ihana, tosi kivan mallinen!

  Pitäiskin käydä siinä nappikaupassa hakemassa ideoita :)

  VastaaPoista
 7. Ihana laukku! Kiva olis oppia tekemään tuollaisia, mutta mä taidan olla niin tumpelo, että tarttisin opetusta kädestä pitäen :) Harmi kun meidän kansalaisopistossa ei oo mitään kivaa kässäkurssia!

  VastaaPoista
 8. Purppura: En minäkään ole osannut ommella muuta kuin yksinkertaisia juttuja ja epäilin suuresti onnistumistani. Otin jo heti sellaisen asenteen, että jos ei onnistu, niin yritän uudelleen. Ja hyvä tuli!

  VastaaPoista
 9. Oi miten hieno laukku! Minäkin haluan kokeilla :)

  VastaaPoista
 10. Pieni Nappipuoti: Eikö vaan, oli hyvät ohjeet. :)

  VastaaPoista