10.8.2014

Pari kivaa kirppislöytöä

Kävin pitkästä aikaa tuossa ihan lähikirppiksellä ja sieltä mukaani lähti ihana purkki, seitsemän euron hintaan. Juuri enempää en suostuisi purkeista maksamaankaan, sillä minulla ne toimivat lähinnä silmänilona.


Sinne se pääsi muiden purkkien joukkoon pirteään.


Toinen hauska löytö alkuviikolta oli tämä mekaaninen lelu, "cranky". Avaimesta vedettäessä se hyppii huvittavan holtittomasti ja tuntosarvet toimivat muistilappupidikkeinä. "Cranky" kuuluu Kikkerland-tuotteiden sarjaan ja näitä mekaanisia ötököitä löytyy monenlaisia pitkäsäärisistä aina tuhatjalkamaisiin.14 kommenttia:

 1. Wau mikä ihanan värikäs purkki ja astia kokoelma ♥

  VastaaPoista
 2. Jestas mikä purkkihylly <3 Plus ihanat on nuo matkakassitkin. Kävin kirpuilla tänään myös, mutta poikkeuksellisesti ei tarttunut mitään matkaan.

  VastaaPoista
 3. Kaunis purkki ja muutkin vanhat purkit ja aivan ihana tuo vanha kahvikuppirivi!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat noi ylärivin kahvikupit. Hauskoja löytöjä taas. :)

  VastaaPoista
 5. Tämä sinun hyllysi on niin ihana että sitä katsellessa tulee sellainen pistelevä tunne joka tulee kun näkee jotain sellaista jota itsekin kipeästi haluaisi :D

  Nuo alimman kirjoituksesi tuolinpäälliset ovat myös aika aah, minulla on myös noita tigerin jakkaroita ja onpa myös ratkenneita ja paikoin hyvin huonokuntoisia retrokankaita joten kiitos ideasta. Sen toteutukseen vain saattaa mennä vuosi, pari, itseni tuntien :)

  VastaaPoista
 6. No purkkihan sopii hyllyyn kuin olisi aina ollut siellä. :) Ihana!

  VastaaPoista
 7. Nuo ylähyllysi kupit saivat minut vihertämään - juuri BR-kuppeja keräilen ja sinulla on useampi pari joka multa vielä puuttuu!
  Ihana tuo purkkikokoelmasikin kyllä on.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa:)

  VastaaPoista
 8. Kauniita purkkeja ja ihana radio!! Sun edellisestä postauksesta sain kipinän tuunata meiän kaamean pihajakkaran :) Tulosta voit käydä kurkkaamassa blogissani...ei niin ihana kuin sun jakkarat, mutta menettelee :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä on mahtava tuo sinun purkki-hylly, niin ihania purkkeja sekä kipposia. Mä olen myös purkki-friikki, vaikken niissä mitään välttämättä säilyttelekään..
  Ihana tuo matkalaukkukuva!

  VastaaPoista
 10. Hauskaa, sisustustyylini on jokseenkin erilainen, mutta noissa kuvissa on monta samaa esinettä joita meiltäkin löytyy. Ja sinun ylälogossa oleva kangas löytyy lakanana, muisto lapsuudenkodista :) Ihania aarteita.

  VastaaPoista
 11. Häivähdyksiä Piia: Kiitos!
  Se on hauskaa, että samoja esineitä voi käyttää kovin eri tyylisissä sisustuksissa.
  Kävin kurkkimassa ihanaa blogiasi. :)

  VastaaPoista