6.3.2013

Neljän postauksen sisustushaaste, osa 4

Sisustushaasteen viimeinen postaus tulee tässä.


Eli mitä muuttaisit/ongelmakohta: Ongelmakohtani on ehdottomasti ollut olohuoneen seinä. Punainen tapetti oli jo valmiina asuntoon muuttaessani edellisen asukkaan jäljiltä. Pidinkin siitä tosi paljon, mutta jossain vaiheessa se alkoi ahdistaa. Punainen väri hallitsi ehkä liikaakin ja imi kaiken valon itseensä. Mietin varmaan vuoden verran tapetin vaihtamista tai seinän maalaamista turkoosiksi. Haaveilin Pip-studion tapeteista ja erityisesti tästä:

Kuva: Behangsite.com
Eräänä päivänä ihan hetken mielijohteesta revin punaisen tapetin alas ja maalasin seinän valkoiseksi (valkoista maalia sattui löytymään kotoa valmiina). Tulostin netistä kivoja kuvia, jotka liimailin seinään ja näin sain halpissinnepäinversion haaveilemastani tapetista. Jos olisin hyvinkin rahakas, niin olisin jo aikapäiviä sitten ostanut tuon Pip-studion tapetin ja paljon muutakin. Mutta ehkä sisustaminen ei olisi enää sitten niin hauskaa.

Olohuoneen seinä ennen.
Olohuoneen seinä nyt.
Tämä ehkä kertoo aika paljon sisustustyylistäni. Poimin ideoita blogeista, sisustustuslehdistä ja kirjoista ja yritän toteuttaa kivoja juttuja edullisesti ja itse tehden. Kotini saattaakin vaikuttaa hiukan sekavalta, sillä pidän niin monenlaisista sisustustyyleistä, enkä osaa tyytyä vain yhdenlaiseen tyyliin.

Haasteen lopuksi vielä pilalle mennyt sisustuskuva. Näitähän riittäisi huomattavasti enemmän kuin onnistuneita sisustuskuvia. Tässä kuvassa kissa syöksyi linssin eteen (kuten myös melkein kaikissa muissakin pilalle menneissä sisustukuvissa).
15 kommenttia:

 1. Hieno tuli sun tekemästä seinästä!Mulla on aika samanlaiset sisustusperiaatteet kun sulla.

  Sun koti on minusta tosi kiva ja persoonallinen.

  VastaaPoista
 2. "Kotini saattaakin vaikuttaa hiukan sekavalta, sillä pidän niin monenlaisista sisustustyyleistä, enkä osaa tyytyä vain yhdenlaiseen tyyliin"

  Yhdyn niin tähän lauseeseesi, sama juttu mullakin :).
  Ja siksi varmaan tykkään myös sinun kotisi rönsyilevätä sisustuksesta, ihanaa bongailla kaikkia kivoja juttuja ja yksityiskohtia :).

  Itsellänikään ei hirveesti ole rahaa käytettävissä sisustamiseen, mutta sitenhän ne parhaat ideat tulee kun joutuu käyttämään mielikuvitusta ja ideoimaan (ja tulee myös mietittyä paremmin).

  Isolla rahalla tehdyt sisutukset voi olla kovin tylsiä ja mielikuvituksettomia. Pikkuhiljaa tekemällä tulee myös kerrostumia, jotka tekee kodin mielenkiintoiseksi.

  VastaaPoista
 3. Kiva sisustusfilosofia - ja jujuhan on siinä se, että koti on kodin näköinen eikä mikään edustustila. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 4. Kuulosti niin tutulta tuo, että yrittää saada sisustukseen kivoja juttuja edullisesti ja itse tehden...samoin kuin se, että kun tykkää monenlaisista sisustustyyleistä, ei osaa pitäytyä vain yhdessä.
  Sinulla on kivan näköistä!

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana tuo seinä! Mä komppaan kanssa sinua ja edellisiä siinä, että tykkään monista eri tyyleistä ja tasapainottelen sitten kaiken sekamelskassa. Edullisesti ja itse tehden tulee myös hyvä mieli.

  Kausia tulee ja menee. Välillä karsin värejä ja nyt näin kevään korvalla värejä täytyy saada LISÄÄ! Olen myös huomannut viime aikoina viehättyväni mustavalkoisista jutuista. Jep, vain mielikuvitus on rajana ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanille naisille ihanista kommenteista! Ja hyvää naistenpäivää!!!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on todella kiva ja persoonallinen koti.

  VastaaPoista
 8. Tulipas siitä eri näköne! :) Valosampi! :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kiitos ja Nea: Eikö vaan tullutkin!

  VastaaPoista
 10. Mä sain vihdoin viimein tänään aloitettua ton haasteen. :) Johan tässä muutama kuukausi kestikin. Puulaatikkokirjahyllyt on kivat! Harmillisesti laatikoista ainakin kirppareilla pyydetään ihan huikeita summia..

  VastaaPoista
 11. Annakristiina: Kävinkin jo kurkkimassa. :)
  Omat puulaatikkoni löysin aikoinaan edullisesti kukkakaupasta, joka lopetti toimintansa.

  VastaaPoista
 12. Ihana tuli seinästä!! Ja kuulostaa tutulta tuo sisustus filosofiasi,mä miin diggailen sitä. Meillä sisustetaan tunteella ja parasta on kun saa käyttää luovuutta,kekseliäisyyttä. Teidän kodista välittyy elämä.

  VastaaPoista
 13. A-R: Kiitos!
  Tykkään kovasti teidän tunteella sisustetusta kodista. ♥

  VastaaPoista
 14. Sama homm täällä tuon sisustustyylin suhteen :) Kivalta näyttää tämä blogi! pitääpä seurailla :)

  VastaaPoista