27.2.2013

Neljän postauksen sisustushaaste, osa 3

Mietin kovasti tämän postauksen somistus-kuvaa ja olkoon se vaikka tämä:


Sohvana toimiva vanha sänky on seilannut taas keittiöstä takaisin olohuoneeseen. Tekstiilit vaihtuvat vuodenajan mukaan ja nyt sohva on keväisen keltaisissa väreissä. Nyt olohuoneessa ollessaan sohvapöytää ei ole, mutta keittiössä pieni sarjapöytä toimi sohvapöytänä. (Tähän postaukseen pitäisi taas sisältyä valaisin, mutta se sisältyi jo edelliseen postaukseen, joten ei siitä sen enempää)

7 kommenttia:

 1. Kivan näköistä, tykkään sun rohkeasta värien käytöstä :). Nuo tarjottimet ja puusänky on erityisen ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on noin paljon noita pyöreitä tarjottimia! :-O
  Mää oon yrittäny ettiä niitä kirppikseltä, aattelin että ko niitä on kolme ni laitan ne seinälle. Nyt niitä on vasta kaks. Kauheen vaikeita löytää.

  VastaaPoista
 3. Ihana väripyrskähdys tähän päivään! Noi tarjottimet on kyllä upeita - niiden hankkimiseksi on varmaan käyty "muutamalla" kirppiskierroksella :)

  VastaaPoista
 4. Jenni: Kiitos!

  Maija: No onhan niitä kertynyt. :) Jossain vaiheessa tarjottimia lojui joka kirppiksen romukopissa, mutta eipä enää. Nyt saa oikein hakemalla hakea.

  Tiia: Joo, pari kertaa oon käynyt. :D
  Mutta kuten tuossa Maijalle totesin, niin aiemmin niitä löytyi tosi helposti.

  VastaaPoista
 5. Minäkin haaveilen noista tarjottimista! Olen kateellinen kokoelmastasi! Viime kesänä Helsingin öh.... Mikä se on torikirppis, jonka kaikki tietävät?... Siellä joku tyttö myi noita. Hänellä oli kymmeniä. Hinnat alkaen 20 euroa! Ei ihme, ettei niitä löydy enää muuten kirppreilta, jos on tuollaisia hamstraajia liikkeellä. :D

  VastaaPoista
 6. IRA:n tarjottimista saa tosiaan maksaa ihan hurjia summia. (Mä voin muuten lohduttaa, etten tiedä tuota Helsingin torikirppistä) :D

  VastaaPoista
 7. AMEI SEU BLOG,MUITO BONITO.BOA SEMANA.VALÉRIA.

  VastaaPoista