29.11.2012

Kirppiksiltä

Viimeisimmät kirppislöytöni:

keittiötölkki 3 €, sienikynttilänjalka on Tigeristä 1 €

vanha työvalaisin 2 €

Paras löytö pitkiin aikoihin...
...Singer ompelukone vm -66. En ole vielä ehtinyt testaamaan toimivuutta, mutta myyjän mukaan olisi täysin toimiva. Toimivasta ompelukoneesta 30 € ei ole mielestäni liikaa.
Onneksi mukana oli myös käyttöohje ja kaikki muut oheistarvikkeet.

11 kommenttia:

 1. Mahtavia löytöjä! Tuo ompelukone on kyllä helmi. Äidilläni oli samannäköinen Singeri lapsuudessani ja sillä surruttelin ensimmäisiä saumojani, hyvä peli olikin!

  VastaaPoista
 2. Mulla on ompelukone vuodelta -60. Joku korjaaja joskus sanoi että sen ajan koneet on ihan parhaita kun niissä on kaikki osat metallia, ei ne hajoo sillai ku nykyiset. Ja se sano mulle vielä, että älä ikinä myy sitä pois, se on aarre. Sääki oot löytäny ittelles aarteen.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat löydöt!
  Täälläpäin yydetään noista lasitölkeistä noin 8 euroa.

  VastaaPoista
 4. Hienoja löytyjä! Aika nostalginen kone :) Toi lamppu on myös sympaattinen!

  VastaaPoista
 5. Ihan loistava löytö tuo kone jos tosiaan toimii! Ei näillä uusilla koneilla oikein ommella mitään lakanakangasta paksumpaa:( Mutta anopin 60-luvun kone ompelee surutta farkkujen lahkeetkin!

  VastaaPoista
 6. Tiia: Minunkin äidillä oli samanlainen ompelukone, kun olin lapsi. Sen takia en varmaan voinutkaan jättää ostamatta. :)

  Maija: Oi, mä oon löytäny aarteen! Toivottavasti osoittautuu käytössäkin aarteeksi. Mä kattelin ohjekirjasta, kun sillä voi tehdä kaikenlaisia koristeompeluja yms. Hauskaa!

  Irmastiina: Kyllä täälläkin pyydetään noista tölkeistä 8-20 €. Nyt kun satuin noin halvalla löytämään, niin pitihän se heti ostaa. En oo muuten raaskinutkaan.

  Peppi: Minunkin mielestä lamppu on symppis, siskoni pyörittelivät päätään, kun kaivoin sen myyjän romukopasta hihkuen "Ihana!".

  Niinu: Täytyy raportoida tänne, kun ehdin testailemaan konetta. Pitää kyllä lukea ohjekirja ensin tarkasti, sillä on tuo niin erilainen kuin mihin on tottunut.

  VastaaPoista
 7. Mä haluisin myös tuollasen työvalaisimen, noi on parhaita. Kierrätyksestä löysin kerran valkoisen tuollaisen, mutta annoin sen silloin neidille, joka nyt vähän aikaa sitten muutti omaan kämppään, lamppuineen :)

  VastaaPoista
 8. Sesse: Minun tyttäreni (16-v) on ilmoittanut jo hyvissä ajoin, ettei aio huolia mitään vanhoja romuja kämppäänsä, kun muuton aika tulee. Saan siis pitää kaikki romuaarteeni. :)

  VastaaPoista
 9. Upeita löytöjä,varsinkin tuo ompelukone! Täälläkin tarvittaisiin toimivaa kunnon konetta. Parikin uudempaa on ja toimivuus on huono,milloin mikäkin vika! Ei tykkää ei.

  VastaaPoista
 10. Ihana tuo valaisin! Olen etsinyt tuollaista työtiloihini, onnistumatta :-/

  Ja tuo Singer... nuita ei saa rikki! Yks mulla syttyi palamaan aikoinaan. Liian paljon pölyä, liian raskas kaasujalka :D Mulla oli ikää tuolloin ehkä 15v. Isä vaihdatti moottorin ja taas mentiin. Onnittelut siis mahtavasta löydöstä!

  VastaaPoista
 11. A-R: Näinhän se on, aika monenkin laitteen kanssa saa todeta, että kyllä ennen tehtiin vaan kestävämpää.

  Eskurin emäntä: Toivottavasti löydät etsimäsi valaisimen.
  Ehkä suoritan omalle koneelle huolellisen pölyjen putsauksen, ennenkuin lähden kaasuttelemaan. :)

  VastaaPoista