13.8.2012

Uusi järjestys

Kesä hurahti ohi työn merkeissä, sekä siskon hääjärjestelyjä touhutessa. En ehtinyt/jaksanut tännekään mitään päivitellä ja nyt täytyy yrittää taas hiukan ryhdistäytyä. Kadehdin joidenkin säännöllistä päivitysrytmiä, tosin olen ajatellut, ettei blogin kirjoittamisesta saa tulla pakollista velvoitetta. Joskus olen harmitellut itsekseni, kun en ole kirjoitellut kuulumisia tänne pitkään aikaan, mutta sitten on kiva huomata, että kyllä ihmiset vieläkin eksyvät blogiani lukemaan ja kommentoimaan. Tarkoituksenikaan ei ole kerätä satoja lukijoita ja kommenteja, vaan kirjoitan omaksi ilokseni ja että kauempana asuvat ystävät saavat lukea kuulumisiani. Tosin kyllähän aina mieltä lämmittää, kun huomaa uuden lukijan ilmaantuneen...

Syksyisen sisustusvimman iskiessä päätin pyöräyttää olohuoneen ja keittiön järjestyksen uusiksi. Tässä kuvia "uudesta" kodistani. Olohuoneen ja keittiön ennen-kuvia löydät olohuone ja keittiö-tunnisteiden alta.

Olohuoneeni toimii sekä makuuhuoneena, että olohuoneena. Siirsin hyllyn jakamaan huoneen kahteen osaan.

"Olohuoneen" puoli toimii nyt ruokailutilana. Huomasimme, ettei kukaan meistä syönyt keittiössä, joten sohva sai muuttaa keittiöön.

Keittiön pöytä löysi paikkansa olohuoneesta ja toimii nyt sivutasona. Ikkunanpokakehys siirtyi myös keittiöstä olohuoneen seinälle.

Sohva keittiössä.


Vitriini maatuskoineen siirtyi olohuoneesta keittiöön.


9 kommenttia:

 1. Kiitos Sesse! Se onkin yksi lempihuonekaluistani.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pirtsakkaa.Tykkään satasella=)
  Mukavaa viikkoa sulle=)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Jaana Kristiina! Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana koti sulla! Tuollaista sisustusta kaipaan itsekin ja se syntyy hitaasti, mutta varmasti. Vuokra-asunto toki vähän rajoittaa sitä, mitä kaikkea voi tehdä. Ihania tapettejakin olisi vaikka kuinka, mutta pitää tyytyä haaveiluun tai keksiä mihin pintoihin niitä voi sinitarralla kiinnitellä. Itse asiassa kylppärin ovea vähän jo kaavailin kun löysin kirpparilta rullan ihanaa ruskeaa retrokukkaa.. :)

  VastaaPoista
 5. Joo,aivan makee toi turkoosi kaappi.Ja singeri-pöytä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Annakristiina! Kyllähän vuokralla asuminen toki rajoitta sisustamista, mutta jos peruspinnat ovat vaaleat, voi tekstiileillä ja esineillä piristää mukavasti kotia. Tuo kylppärin oven "tapetointi" kuulostaa hauskalta! Ja voihan tapeteista tehdä tauluja laittamalla niitä kehyksiin.

  VastaaPoista
 7. Värit,niin herkulliset teillä! Taas minä niit katselen. Ja tuo kaappi ja sohva on mageita!

  VastaaPoista