20.8.2012

Kävin sitten Ikeassa

Siskoni yllätti minut viime viikolla. Minun piti olla eräänä aamuna valmiina yhdeksältä, eikä minulle kerrottu, mitä silloin tapahtuu. Vasta Ikeaa lähestyessä sain tietää, minne olemme menossa. Autottomana ja ajokortittomana ihmisenä minun sinne pääseminen on harvinaista herkkua (enkä jaksa lähteä raahautumaan julkisilla kulkuvälineillä). Ihana arkipäivän yllätys!

Pääsin vihdoin hakemaan haaveilemani Råskog-kärryn.


Tietysti Ikeasta lähti mukaan myös kaikkea tuikitarpeellista ja tärkeää. En ymmärrä, miten olenkaan ennen tullut toimeen ilman näitä pinkkejä salaattiottimia.


Saati sitten ilman tätä prinsessaverhokatosta. :)
5 kommenttia:

 1. Onpa ihana punainen tapetti! Vieläpä kultaisella kuviolla, eikö olekin? Mikä tapetti se on?

  VastaaPoista
 2. Näit aivan oikein Kartanonrouva Elise, tapetti on kultaisella kuviolla. En osaa sanoa, mikä tapetti on merkiltään, tai onko sitä vielä saatavilla. Ystäväni asui ennen minua tässä asunnossa kolmisen vuotta sitten ja tapetti on hänen ajoiltaan. RTV:stä ostettu kuitenkin. Itse tykkäsin kovasti tuosta tapetista aluksi, mutta nyt se on alkanut kyllästyttää ja vaikuttaa ehkä vähän liian hallitsevalta. Toistaseksi saa vielä kuitenkin olla, kunnes saan inspiraation tapetinpoistoon.

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli just Ikean kuvasto kotiin ja katoinki noita kärryjä siit, et ne sopis sulle :)

  VastaaPoista
 4. Nea: Bongasin nuo kärryt, kun niitä ei vielä saanut Suomen Ikeasta, mutta nyt mulla on ne ja tykkään niistä hirmuisesti.
  Onkohan mullekkin kolahtanut kuvasto postilaatikkoon iltalukemiseksi...

  VastaaPoista
 5. Oon kanssa sitä mieltä,että noi kärryt on sua varten kyllä tehty=))

  VastaaPoista