28.12.2011

Lahjapaljastuksia.

Mukava joulu takana: herkullista ruokaa, mahtavaa seuraa ja uskomattoman ihania lahjoja! Ja nyt on aika paljastaa omatekoiset lahjani, sekä esittelen myös äitini ja siskojeni upeat tekeleet.

Annetut lahjat:

Tänä vuonna kokeilin joululahjojen tekoon Art Medium-kuvansiirtolakkaa. Lakan avulla voi siirtää kuvia kankaalle, puulle, kiveen jne. Lakkaa sivellään kuvaan, painetaan paikoilleen ja annetaan kuivua vähintään 3 tuntia. Lakan kuivuttua paperi hinkataan kostealla sienellä pois. Kuvia siirtäessä kannattaa muistaa, että tekstilliset kuvat täytyy tulostaa peilikuvina.

Siskoni saivat keittiötaulut, joissa kuvat on siirretty kankaalle ja kankaat pingotettu kiilapuihin. Ompelin vielä koristukseksi pienenpieniä nappeja teepannujen nupeiksi ja kangasrusetteja aterimien varsiin.
Muut lähisukulaiset ja ystävät saivat maalatulle puunpalalle tehtyjä lusikkatauluja. Lusikoiden varsiin on myös liimattu kangasrusetit koristeeksi. Yksi siskoistani sai virkkaamani tuubihuivin ja pikkuveljelle tein lämpimän buffihuivin mopilua varten, mutta nämä tekeleet jäivät jostain syystä kuvaamatta (taisin olla liian innokas paketoimaan lahjoja).

Saadut lahjat:

Siskoni oli virkannut upeat korit minulle ja tyttärelleni (en edes tiennyt, että se osaa virkata ja oli kuulemma onnistunut katkaisemaan useamman virkkuukoukun). Minun korini sisälsi karkkien lisäksi joulukahvia ja saippuan.


Toinen siskoni oli ommellut ihastuttavat tyynyt. Kukat on tehty huovasta leikatuista ympyröistä. Pinkki/turkoosi on minun tyyny ja turkoosi/ruskea on tyttäreni huoneen väreihin sopiva.


Äitini oli näpertänyt viinipullon suojuksen kartongista ja kutonut toivomani polvivillasukat. Sukkien mukana tuli ekstrana hassu vanhanajan sukkanauhaliivi, joka herätti kovasti hilpeyttä.

Kaikista ihanin joulupaketti taisi kuitenkin olla pieni veljentyttö, joka syntyi 23.12.

-Jaana

3 kommenttia:

  1. Oi, miten ihania lahjoja ja kovin idearikkaita ja osaavia naisia teidän suvussa :)Onnea tädille!

    VastaaPoista