23.12.2011

Hyvää Joulua!

Touhua ja tohinaa on riittänyt niin paljon, etten ole edes ehtinyt päivittämään blogiani. Nyt kiire hellitti hetkeksi ja päätin kirjoitella muutaman sanan tänne viimeisistä kuulumisista.

Ullakon remontti on vihdoin valmistunut! Pieniin loppuviilailuihin kului yllättävästi aikaa, mutta nyt kaikki on kunnossa ja lapset saivat omat valtakuntansa. Meidän kaikkien kolmen yhteiselo olohuoneessa yli vuoden ajan alkoi jo raastaa hermoja. Tosin nyt pitäisi sitten totutella, että omaakin tilaa löytyy. Varsinkin poika hakeutuu tavaroinensa edelleen olohuoneeseen ja nukkuminenkin omassa rauhassa tuntuu vielä oudolta ajatukselta.

Joululahjat valmistuivat ajallaan ja tuskin maltan odottaa, että pääsen antamaan lahjat perheelleni. Olemme jo parin vuoden ajan sopineet, että mitään ei osteta, mutta jos jotain haluaa antaa, niin tehdään lahjat itse. On ihanaa nähdä, mitä siskot ja äiti ovat tänä vuonna näpertäneet!

Joulun jälkeen täällä blogissa on sitten luvassa paljastuksia: joululahjojen esittelyä, sekä kuvia valmiista lastenhuoneista. Yhden pienen paljastuksen voin jo nyt tehdä: tammikuun alussa saamme uuden karvaisen perheenjäsenen. :)

Oikein mukavaa Joulunaikaa toivotellen,

Jaana


1 kommentti: