23.6.2011

Täällä taas.

Kurssi työharjoittelujaksoineen on nyt ohi ja minulla on taas aikaa keskittyä kotiin ja bloggaamiseen, vaikka viihdyinkin harjoittelupaikassani erittäin hyvin ihanien sisustustavaroiden keskellä. Täältä voit kurkata, millaisessa ympäristössä päiväni vietin. Sieltä löysinkin kodittomiksi jääneille sisustuslehdilleni uudet säilytyspaikat.

Korit ovat sanomalehdistä punottuja.

Ja hieman lähempää tarkastelua lehtien teksteistä.


Kirppareilta olen tehnyt pieniä löytöjä, kuten myös 11.6. järjestetystä lasi- ja keräilytapahtumasta. Vuoden odotin taas "purkkimiestä", joka kaupittelee ihastuttavia tanskalaisia Ira:n peltipurkkeja ja tarjottimia.

Keskimmäinen on Ira:n purkki ja pari muuta halpispurkkiakin lähti mukaan.

Alimmainen tarjoitin on Ira:n ja ylempi englantilaista tuotantoa. (Kamerani vetelee viimeisiään ja kuvat näyttävät kamalilta!)

Minua ehkä eniten ihastuttanut kirppislöytöni kolmella eurolla oli tämä:


              Söpö maustehylly oli hauska neljän euron löytö.


Uusia projekteja on suunnitteilla ja ullakon remonttikin etenee hyvää vauhtia, mutta niistä lisää myöhemmin.

                                                    -Jaana

3 kommenttia:

 1. Nuo tarjottimet ovat niin kauniita, että tekisi mieli siepata ne tuosta seinältä ja tuoda meidän keittiöön. Uskollinen Susanna, ihana! Minullakin on tuollainen vaaka, mutta se taitaa olla Marianne, eikä edes ollenkaan uskollinen.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen kovin ihastunut tarjottimiin ja aamukahvit venyvät seinään tuijottelusta johtuen. Olivathan ne hiukan hintavia, mutta onneksi näen "purkkimiehen" vain kerran vuodessa. Ensi vuotta siis odottaen...

  Vai Marianne vaaka. :) Onkohan tehty myös muun nimisiä vaakoja? Kirpparimyyjä epäili sen olevan 80-luvulta, mutta mielestäni se on kyllä paljon vanhempi.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys! Meillä on taloudessa tuollainen Uskollinen Susanna -henkilövaaka. Laite kuuluu suunnilleen talon alkuperäiskalustukseen. Talo on tehty vuonna 1957, mutta käsitykseni mukaan itse vaaka on hankittu 1960 -luvun alkupuolella. Tässä taloudessa metallirunko henkilövaa'assa on vaaleansininen, kun sinulla oleva vaaka on tuollainen vaaleanpunainen. Oletan olevan samaa ikäsarjaa, koska tuo linssi, nostokahva ja matto on samanlaiset sekä merkkiteksti fontteineen laidan päädyssä myöskin.

  VastaaPoista