28.5.2011

Kuulumisia.

Aika on rientänyt sitten viime postaukseni jälkeen. Kurssin työharjoittelujakso on vienyt kaiken aikani ja jaksamiseni, joten en ole ehtinyt paljon koneen ääressä istuskelemaan. Kaikenlainen askartelu ja väkertäminenkin on siis jäänyt lähes kokonaan. Onneksi työharjoittelupaikkani on kertakaikkisen ihana paikka, joten oman ajan vähiin käyminen ei ole jäänyt harmittamaan. Jotain pientä muutosta olen kuitenkin saanut aikaiseksi.

Keittiöni työtasot olivat ankean harmaat ja pinta oli jotain kivipintajäljitelmää. Ihan siistit kylläkin, mutta ei yhtään minun makuuni ja pitkään olen miettinyt niiden uudistamista. Eräänä päivänä kaupassa tuli vastaan ihana vahakangas pitsireunuksineen ja tiesin heti, että se on tarkoitukseeni sopiva.


Työtaso ennen muutosta.Ja tasot muutoksen jälkeen. Vahakangas on kiinnitetty kaksipuolisella teipillä.

Keittiön pöytäkin sai uutta ilmettä Eurokankaan edullisella vahakankaalla.
Tänään laitoin lehtikorina aiemmin toimineen puulaatikon seinälle.Näille pitäisi vaan keksiä joku uusi säilytyspaikka....


Pari sisustuskirjaa lähti myös mukaan Infon alehyllystä.Ja sitten remonttikuulumisiin. Ullakko on nyt eristetty ja välitarkastus suoritettu. Vielä pitäisi pystyttää väliseinä  ja kilpailuttaa sähköurakoitsijoita, ennen kuin päästään tekemään pintoja. Työharjoittelun takia en ole päässyt itse osallistumaan remontointiin, mutta juhannuksen jälkeen minulla on kaikki päivät aikaa tarttua pensseliin ja telaan.
                                             -Jaana

2 kommenttia:

  1. Heippa. Ihanan värikylläinen tämä sinun blogisi. Toivoisin itse olevani yhtä rohkea värien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Hei Mirumaru ja mukavaa, kun poikkesit!
    Itse olen ehkä ajan myötä rohkaistunut värien kanssa, olen asunut myös huomattavasti hillityimmissä kodeissa. Ja eihän sitä tiedä, jos jonakin päivänä haluankin kauniin valkoisen kodin, mutta tällä hetkellä nautin voimakkaista väreistä ympärilläni.

    VastaaPoista