4.5.2018

Kenenkäs kotona sitä oikein ollaan

Huhtikuun alussa Ava-kanavalla pyörähti käyntiin uusi Life Style-ohjelma nimeltään Kenen kotona? Jokaisessa jaksossa neljä toisilleen entuudestaan vierasta ihmistä pääsee kurkistelemaan toistensa koteja ja arvuuttelemaan kenen koti olisi kyseessä. Kodin asukkaan täytyy myös itsensä esittää omaan kotiin astuessaan, ettei olisi koskaan käynytkään asunnossa. Ohjelmassa vaaditaan siis hiukan näyttelijänlahjoja kuin myös salapoliisintaitoja.On ollut hauska seurata miten upeita persoonallisesti sisustettuja koteja Suomesta löytyykään. Asukkaat ovat rohkeasti avanneet kotinsa tuntemattomille ihmisille kuin myös kaikille TV-katsojille. On ollut yllättävän vaikeaa ratkaista millainen koti kullakin asukkaalla on, vaikka luulisi että on ilmiselvää persoonan nähdessään kuvitella millaisessa kodissa hän asuu.

Mitä luulette, onko muiden helppo arvata millaisessa kodissa minä asun? Se selviää katsomalla ensi viikolla 9.5. Kenen kotona?, Avalta klo 20:00. Jakso katsottavissa uusintana MTV  14.5. klo 20:00. Ja toki jaksot ovat myös katsovissa MTV Katsomosta.
Ihan hirvittävän jännittävää!!!


11 kommenttia:

 1. Sinulla on ihana koti! Täytyypä katsoa tuo :)

  VastaaPoista
 2. Olen jo odottanutkin, koska se kotisi olisi mukana..:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä Jaana ja onnea sä voitit.
  Ihana koti !!
  Terkut Riitta

  VastaaPoista
 4. Ihana jakso ja tosi kiva ohjelma! Olin nähnyt mainoksen mutta en muistanut katsoa. Nyt täytyy katsoa kaikki jaksot katsomosta :)
  Onnea voittajalle, ihana koti sinulla :)

  VastaaPoista
 5. I love the design of your apartment, especially the yellow wall. Very nice! Hope you have a wonderful rest of your day, thanks for the share. Keep up the posts. Love this!
  World of Animals

  VastaaPoista
 6. you have a good knowledge of Cricket you Can play daily online ,live cricket games,
  cricket online games, best cricket games, play cricket online, cricket game online at best cricket games app for android phones to win real
  cash and amount to instant approve in your bank or Paytm wallet.
  cricket games online

  VastaaPoista