7.3.2018

Kevättä kotiin

Jotkut ovatkin jo lukeneet instagramin puolelta aiemmin että töissäni oli käynnissä YT:t. Ne päättyivät siihen lopputulokseen että minut ja useat työkaverini irtisanottiin. Olo oli kurja, sillä pidin todella työstäni ja työkaverit ovat ihan mahtavia. Vielä muutama viikko töitä jäljellä ja sitten näkee mitä elämä tuo tullessaan. Toki huolettaa miten saan lainani makseltua jos uutta työpaikkaa ei löydykkään, mutta luotan siihen että asioilla on tapana järjestyä.
Nyt mieli on jo korkealla ja uskon että jotain hyvää on odottamassa minua tuolla jossain.

Tänään innostuin tuomaan kevättä kotiin kukkasten muodossa. Myös keittiö sai uuden keväisemmän verhon. Aluksi minun piti ommella nuo verhot olkkariin, mutta mieli muuttui matkan varrella ja olkkariin onkin tulossa ihan jotain muuta.

Ihania aurinkoisia päiviä ja kevättä kohti mennään!5 kommenttia:

 1. On tosi surullista, miten vieläkin vaan noita irtisanomisia tapahtuu....tuntuu, että ovat kestäneet jo monta vuotta!
  VArmasti löydät uuden työn!
  Keväiset verhot..:)

  VastaaPoista
 2. Asiat kyllä varmasti järjestyy :).
  Irtisanomiset tuntuu jylläävän joka puolella edelleen. Oma miehenikin koki tämän YT:n kohtalon, eikä sitä parane murehtimaan jäädä. Otahan hetki hengähdystaukoa. Suurempi murehtiminen ja stressaaminen kuluttaa ihmistä paljon, mutta niinkuin mieheni kohdalla, myös sinun kohdalle varmasti jotain osuu :).

  Kevät sopii väreiltään kyllä niin loistavasti teidän kotiin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Ihan totta että ei auta jäädä murehtimaan, sillä se ei vie asioita eteenpäin. Itse olen kovin toiveikas, että kohti uutta ja parempaa tässä mennään. :)

   Poista
 3. Casino de mcd: the best places to gamble - drmcd
  This 서울특별 출장샵 weekend we'll 춘천 출장안마 run a full table with 전라북도 출장마사지 more than 40 card 전라북도 출장샵 games including Blackjack, Craps, Roulette and Video Poker. The Poker Room is a 군포 출장안마

  VastaaPoista