21.1.2018

Vaihelua

Blogi päivittyy kovin verkkaiseen tahtiin. Niin kuin tämä tammikuukin lähti käyntiin, jähmeästi ja huonoja uutisia mukanaan tuoden.
Blogin lopetuskin on käväissyt useaan kertaan mielessä, mutta toistaiseksi täällä vielä roikutaan. Vaikka sitten verkkaisella tahdilla.

Mitään uutta ei ole tapahtunut sisustusrintamalla, eikä myöskään kirppislöytöjen suhteen, joten räpsin vain muutamia mitäsattuukuvia tätä postausta varten. Lopussa myös maalaamani takan kuulumisia. Eräs lukijani oli kiinnostunut näkemään miltä takka nyt näyttää kun on ollut käytössä jonkin aikaa. Kiitos vain, tuollaiset viestit ovat mukavia ja mielelläni niihin vastailen. :)

Loppuvuodesta tulee ihan varmasti mahtava! Tiedän sen kun vaan tästä tammikuun kankeudesta päästään. :)


Maalasin olohuoneen vuolukivitakan viime elokuussa. TÄSSÄ  vielä linkki postaukseen. Hyvin on maali pinnassa pysynyt! Vähän jännitin miten kolhuinen olisi nuohoojan käynnin jälkeen, mutta toistaiseksi ei ole tarvinut minkäänlaisia maalipaikkailuja. Olen ollut todella tyytyväinen!
Tässä tänään räpsäisty kuva takasta, hyvältä näyttää edelleen. :)

4 kommenttia:

 1. Parempaa vuoden jatkoa! Mä ainakin iloitsen kaikista blogipostauksistasi, vaikka verkalleenkin niitä tulisi, eli mukavaa, että et kuopannut blogiasi <3

  VastaaPoista
 2. Älä ihmeessä lopeta vaikka verkkaisesti ehtisitkin täällä käymään!!!
  PArempaa loppuvuotta♥

  VastaaPoista
 3. Takan maalaaminen todellakin kannatti! Tuo valkoisena valoakin:)
  Tsemppiä ja parempia päiviä toivottelen minäkin!

  VastaaPoista
 4. Betturkey giriş adresine buradan ulaşabilirsiniz.
  betturkey giriş
  H4AYD

  VastaaPoista