24.8.2017

Siivouspäivän saalis

No, ei ehkä saaliista voi puhua, mutta otsikko kuulosti hyvältä, joten päätin käyttää sitä.

Viime lauantaina vietettiin siis taas SIIVOUSPÄIVÄÄ (klik) ja lähdin liikenteeseen vaikka väsymys painoi edellisillan riekkumisesta johtuen. (Tapasin kaverin baari-illan merkeissä, edellisestä tapaamisesta olikin jo 20-vuotta aikaa.)
Otin vain yhden myyntipaikan kiertääkseni (väsymyksestä johtuen) ja löysinkin kivoja juttuja.

Puinen vanha hedelmälaatikko oli mielestäni todellinen löytö! Kympin verran maksoin siitä ja on oikein sopiva vaikka sisustuslehtien  säilytykseen. Laatikon pohjaan on edellinen omistaja ruuvannut kätevät pienet pyörät.Ystäväni osallistui myös Siivouspäivään pitämällä pihakirppistä ja häneltä ostin kertakaikkisen ihania kuppeja! Varsinkin noita kukallisia kahvikuppeja olen ihastellut usein hänen luona käydessäni.
Viimeisimmät kirppisostokset eivät liity enää siivouspäivään, mutta tungen ne samaan postaukseen.

Kävimme eilen siskon kanssa Hyvinkäällä kirppiskierroksella ja sieltä mukaan lähti kaksi Aarikan purkkia, 4,50€ kpl, sekä Riihimäen lasin Ilvestölkki kolmella eurolla.
Lomaakin on vielä jäljellä reilu viikon verran ja huomenna pistän pensselin ja telan heilumaan. Yksi asuntoni nurkista kokee melkoisen muutoksen. Siitä enemmän ensi postauksessa.


8 kommenttia:

 1. Kivoja , värikkäitä löytöjä taas!

  VastaaPoista
 2. Onpa taas hienoja ja edukkaita löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enhän mä mitään kallista raaski koskaan ostaakkaan. :D :D

   Poista
 3. Ihanat kupit...ja tuo laatikko...sisustuslehdille, vaikka näyttää yksi kaveri sen jo omineen.::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupit ovat niin söpöt.
   Kissat rakastavat laatikkoja. Ovat myös kovin innokkaita kuvausassistentteja.

   Poista
 4. Aivan mielettömän ihania aarrelöytöjä. Kylläpä lykästi!
  Itsekin olen miettinyt jo muutaman vuoden ajan, että pitäisi tuohon siivouspäivään itsekin myyjänä osallistua, mutta tämä viimeisen kolmen vuoden muuttojupakka on siirtänyt aietta edemmäs. Kenties ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen muutamana kertana osallistunut myyjänä siivouspäivään. Meidän paikkakunnalla se tosin tuntuu olevan edelleen vieras juttu ja ostajat eivät löydä paikalle toivotulla tavalla. Viime vuosina olenkin kiertänyt mielummin ostelemassa. :)

   Poista