5.8.2017

Peräkonttikirppistelyä

Peräkonttikirppisostosten esittelyn aika.

Parin viikon takaiset ostokset olivat kaksi Arabian BR-mallin puhalluskoristeista kahvikuppia, Marimekon Muija-purkki ja Riihimäen lasin neodyymi väriset Riikinkukko jälkiruokakulhot.
Kupit ja Muija-purkki kustansivat yhteensä 20€ ja jälkiruokakipot lähtivät vitosen yhteishintaan. Jälkiruokakippojen pohjista löytyy pienet kolhut, mutta ei haittaa käytössä. Sopivat ainakin kissankupeiksi.






Viime sunnuntaina oltiin siskon kanssa itse myymässä peräkonttikirppiksellä. Kauppa kävi oikein mukavasti siihen nähden että "minulla ei ollut mitään myytävää". Sisko myi lastenvaatteita ja kodin tavaraa ja minä riivin kasaan mitä kaapeista sattui löytymään.
Ehdin kiertämään myös muiden myyjien pisteet ja törmäsin tähän ihanaan peltirasiaan. Kansi toimii myös tarjottimena. Rasia plus pieni emalikulho maksoivat yhteensä 8€.





Viime kesänä kiertelin myös samaisella peräkonttikirppiksellä ja törmäsin silloin eräällä myyjällä mielettömän hienoon keltaiseen metallivaunuun. Olin silloin vielä vesivahinkoevakossa, joten jätin vaunun ostamatta vaikka sitä kovasti ihailin. Metallivaunu jäi kummittelemaan mieleeni ja monesti harmittelin kun en ostanut sitä.
Nyt tämä samainen myyjätär oli ostoskierroksella kun olimme siskon kanssa myyjien ominaisuudessa. Rupattelimme niitä näitä ja varmistin vielä, että oliko hänellä ollut se myynnissä. No olihan se. Kysäisin, että sattuisiko vaunu vielä olemaan hänellä ja kuulemma löytyi, odotteli varastossa sopivaa paikkaa kodista. Tiedustelin vieläkö myisi vaunun ja niinhän me saimme kaupat sovittua! Törsäsin siis päivän kirppistienestini saman tien. 😄

Parin päivän päästä sain vaunun kotiini. Hiukan jännitin, sillä olin jo unohtanut miltä vaunu näyttää, muistin vain sen olleen keltainen ja ihana. Ja olihan se vielä ihanampi kuin muistin!
Vaunu on peräisin Valtion pukutehtaalta ja siinä on kärrätty ompelutarvikkeita. Toisessa sivussa on vielä hailakalla jäljellä teksti: "housunauha". Renkaissakin on vielä langanpätkiä kiertyneenä.

Kiitos vielä Jenni! 💗












Vielä olisi viikko töitä jäljellä ja sitten alkaa loma!




6 kommenttia:

  1. Hieno keltainen kärry! Kärry olikin tarkoitettu sinulle...siksi sitä ei kukaan muu ollut ostanut..:)
    Kaunis tuo alimmainen kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele!
      Näin minäkin ajattelin, ihan selvästi tarkoitettu minulle. :)

      Poista
  2. Siis tuo kärry on niin suloinen ja sopii teille niin hienosti, onneksi sait sen itsellesi! Muutenkin aivan ihania löytöjä taas <3 Me lomaillaankin sitten samaan aikaan, ihanaa lomaa sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Tuo kärry on niin hieno! Myös iso rasia olisi lähtenyt ehdottomasti matkaani!

    VastaaPoista