2.7.2017

Kesäkuun viimeiset kirppislöydöt ja tapettituunailua

Viikon varrella, vielä kesäkuun puolella on kirppiksiltä tarttunut mukaan jotain pientä. Puolalaiset söpöt sydänmukit ja jugoslavialainen omppuemalimuki maksoivat muutamia euroja kpl. Peltipurkin löysin kyllä tänään, heinäkuun puolella, mutta menköön samalla tässä muiden kirppilöytöesittelyjen mukana. Purkki ei ollut edes ehtinyt vielä myyntiin, vaan odotti kassalla kirppiksenpitäjän puhdistusta. Siitä sen ohikulkiessa pongasin ja lähti mukaan vitosella.

Ihan huikean vihreä englantilainen retrotarjotin maksoi 5,50€. 

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapetit ovat ihan lemppareitani ja vuosien mittaan ovat kotieni seiniä koristaneet monenlaiset tapettitehtaan tapetit. Kukot-tapetti on yksi suosikkikuoseista ja sain tässä ilmaiseksi tapetin jämäpaloja. Pähkäilin aikani, mihin jämiä käyttäisin, kunnes keksin päällystää sillä jääkaapin ovet! Jääkaappi valkoisine tylsine ovineen näkyy suoraan olohuoneeseen ja sen kohtaa ensimmäisenä astuessaan keittiöön. Näkymä on mielestäni tapetointituunauksen jälkeen huomattavasti miellyttävämpi. Tapetti kiinnittyi oviin liisterillä ja se on helppo poistaa halutessaan.
6 kommenttia:

 1. Hieno keksintö päällystää jääkaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele!
   Olen nähnyt kun jääkaappeja on päällystetty dc-fixillä, mutta tapettikin näköjään toimii oikein hyvin.

   Poista
 2. Tämä ei nyt ollenkaan liity aiheeseen, mutta voi miten minä rakastan tuota teidän keittönkelloa. Se on ihan täydellinen ❤️ Ihana, tuli myöskin jääkaapista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello on kyllä aika ihana ja melkeinpä ainoita uutena ostettuja asioita, joka ei ole saanut lähtöpasseja kodistani. Useat uudet esineet kun olen pyrkinyt korvaamaan vanhoilla.

   Poista