23.4.2017

Messutunnelmia ja ostoksia

Eilinen päivä sujui mukavasti Helsingin Messukeskuksessa siskojen kanssa pyörien. Siskot keskittyivät enemmän Lapsimessujen tarjontaan kun itse taas viihdyin lemmikkipuolella Eläinystäväni-tapahtumassa.

Eläinpuolen vetonaula taisi olla Lemmikkihaisunäädät. Varsin hauskoja veijareita ne olivatkin!
Kynsien avulla kuulemma kaapit aukenevat helposti ja saattaapa jopa pöytäliinat lähteä mukaan tämän tehdessä petiä. Lemmikkihaisunäädät ovat melko rauhallisia kavereita ja kiintyvät omistaajansa. Haisunäädän elinikä lemmikkinä on n. 7-10-vuotta.
Suomeen astui voimaan 2016 alussa vieraslajiasetus, joka kieltää haisunäätien myymisen ja lisäännyttämisen Suomessa. Myös haisunäätien maahantuonti on kielletty.
Haisunäätien jälkeen huomioni saivat tietysti kissat. Jostain syystä tuli räpsittyä eniten kuvia kiharakarvoista.


cornish rex


cornish rex


devon rex


cornish rex


cornish rex

bengali

Lemmikkipuolella tuotemyynnin ilopilleri oli Arkkikaupan myyntipiste. Värikkäitä käsintehtyjä kukkaroita ja kasseja kivoilla kuoseilla.
Lapsimessuilla suosikkiosastoni oli ehdottomasti Verson Puodin osasto. Näitä kuoseja ja värejä ei vaan voi olla rakastamatta. Plussana vielä vaatteiden mukavuus.
Kädentaito puoli oli tänä vuonna mielestäni vielä pienemmällä tarjonnalla kuin edellisvuosina. Olen melkeinpä sitä mieltä että kädentaitotapahtumat olisi hyvä pitää omanaan. Ei ehkä toimi lapsimessujen yhteydessä.
Päivä hujahti niin nopsaan, että taas Model Expo sekä Outlet Expo jäivät ajan puutteen vuoksi vähemmälle huomiolle. Model Expon yhteydessä oleva nukkekotiharrastajien alue oli kyllä mielenkiintoista katsottavaa täynnä. Pikkiriikkisiä nukkekotiesineitä ja ihastuttavia pienoismallihuoneita. Olin varmaan niin ihastuksissani etten tullut ottaneeksi kyseiseltä osastolta yhtään kuvaa.


Sitten messuostoksiin.
Verson puodin osastolta lähti mukaan mukavilla messutarjouksilla kaksi uutta mekkoa.
Lemmikkipuolelta suunnittelin jo etukäteen ostavani villasta käsityönä huovutetun Kivikis-kissanpesän.
Testiryhmä totesi sen olevan tosi hyvä tuliainen. Olisi vaan pitänyt ostaa useampi, sillä aiheutui pientä riitaa siitä kuka siellä saa majailla.Vaatimattoman Noan mielestä muovipussi oli ihan kiva.Ensi vuonna sitten uusiksi!12 kommenttia:

 1. Oi, lemmikkihaisunäätä! Ja nuo kuvat kissanpesästä ja testiryhmästä ovat niin söpöjä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haisunäätä oli ihana pylleröinen! ❤
   Ovat nuo minun testiryhmäläisetkin ihan ihania. 😁

   Poista
 2. Instassa jo tuota kissapesää ihastelinkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä kissojen mielestä hauska tuliainen. 😁😁

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Osastonne oli kyllä ihana väripilkku! Oli mukava vierailla ja tavata. 🙂

   Poista
 4. Mekkojen kankaat todella ihanat. Kissapeti hauska. Hyvät ostokset !
  Terkut Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kankaat ovat ihan huippuihania!!!
   Oli kyllä hyvät messuostokset. 🙂

   Poista
 5. voi että tota haisunäätää!! ne on jotenkin niin viehättäviä :D ja näin kissaihmisenä noi kisut on aina vaan niin ihania <3. messuostokset meni kyllä sulla ihan nappiin. mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haisunäädät ovat kyllä niin symppiksiä otuksia. :)
   Omastakin mielestä messuostokset olivat oikein onnistuneita. Usein kun tällaisissa tapahtumissa tulee tehtyä heräteostoksia. Tällä kertaa olin jo suunnitellut etukäteen mihin rahani pistän. :D
   Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle Elisa!

   Poista
 6. Oi että nuo bengalit on kauniita<3
  Käväisin itse viikonloppuna Tampereen supermessuilla ja siellä totesin saman eli tietyt messut olisi hyvä pitää omina messuinaan eikä yrittää tunkea kaikkea saman katon alle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bengalit ovat kyllä upeita ja turkki niin pehmoinen.
   Näinkin mainoksia supermessuilta ja ai kun siellä olisi ollut kaikkea ihanaa. Messuilla yritetään tarjota "jokaiselle jotakin" mutta ehkä olisi hyvä hiukan rajata tarjontaa.

   Poista