12.3.2017

Kodistani juttu Hesarissa!

Sain tässä jokin aika sitten kotiini vieraaksi HS:n toimittaja Kaisa Viljasen, sekä kuvaaja Kimmo Räisäsen. Tänään juttu ilmestyi ja aika mainio juttu onkin! Vähän meinasin säikähtää jutun kokoluokkaa. Kuvatkin näyttivät niin isoilta kun avasin hesarin koti-osion aukeaman. Aika huikeaa!!
HS:n videokuvaaja Esa Syväkuru kävi vielä kuvaamassa kodistani videonpätkää. Linkin takaa löytyy video, sekä juttua kodistani. Juttua katselemaan pääset TÄSTÄ.

Kiitos vielä Kaisalle, Kimmolle sekä Esalle vierailuistanne. :)


 

 

16 kommenttia:

 1. Voi miten hieno juttu! Ja kotisi näytti niin houkuttelevalta! Se on varmaan itsekin taas ensi viikolla sännättävä kirppareille aarteenmetsästykseen!Tulen aina iloiseksi, kun näen näitä omanlaisiaan koteja, jotka eivät ole täynnä pelkkää valkoista, tähtiä ja tarratekstejä. (En ikinä huolisi vanhaan rintamamiestalooni seinälle tekstiä "home". Sehän nyt olisi pahinta, mitä talonomistaja voisi taloonsa toivoa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo tuo "home"-teksti on vähän kyseenalainen. Vielä kun siihen liittää "welcome" perään. :D :D

   Kirppisonnea aarteidenmetsästykseen!

   Poista
 2. Kiva, kun pistit linkin, mistä voi käydä lukemassa. Meillä, kun ei Hesaria tule..:)

  VastaaPoista
 3. Sinun kotisi on kyllä niin kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kiva koti, kiva lehtijuttu! Vaikka ihan samanlaista ei itselle haluaisikaan, niin kummasti sitä saa inspiraatiota ja ideoita toisten jutuista ja alkaa taas tekemään mieli sisustaa ja laitella kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Sehän se just parasta onkin, että jokainen tekee kodistaan omanlaisensa. Miten paljon itse ihastelenkaan täysin toisenlaisia koteja kuin omani on. Luulen kuitenkin, että viihdyn parhaiten oman tavaramääräni ja värejeni keskellä. :)

   Poista