26.12.2016

Joululahjoja 1

Takana mitä mukavin joulu!
Vietimme joulua sisarusten kanssa yhdessä vanhempiemme luona. Tänä vuonna tosin vanhempamme lähtivät jouluksi Tallinaan, joten poikkeuksellisesti järjestimme joulun ihan keskenämme. Kaikki sujui ilman stressiä ja jokainen laittoi kortensa kekoon joulutunnelman luomiseksi.

Lahjat eivät ole suinkaan tärkeintä joulussa, mutta meidän joulussa niillä on ihan oma merkityksensä, sillä mahdollisuuksien mukaan yritämme tehdä lahjat itse. Minun omatekoiset jäivät tänä vuonna vähäisiksi vesivahinkohässäkän ja tilapäisasumisen vuoksi, mutta jotain pientä sentään sain aikaiseksi.


Serveteillä koristellut kynttilät
Tämän hauskan ja helpon tuunauksen bongasin Syvältä (klik) blogista. Paketoin kynttilöiden mukaan lahjakortteja. Kosmetologi-sisko Annikan pakettiin sujahti lahjakortti Emotioniin ja Ninni- ja Nea-siskojen pakettiin laitoin lahjakortit ihanaan Pompoti-puotiin.
Joulukoristeet
Perinteisesti olen tehnyt siskojen lapsille joka jouluksi joulukoristeet. Tänä vuonna ne valmistuivat kutistemuovista. Kutistuttuaan koristeet jäivät hassusti hiukan soikeiksi, mutta eipä se mitään haittaa.
Pienet kulkuset toivat lisää jouluista tunnelmaa.Virkatut kissat
Ajatus kissoista lähti siitä kun Nean poika Anton oli toivonut lahjaksi mustaa kissaa. Antonin pikkuveljelle Vilmerille tein suklaanruskean kissan ja Ninnin tytölle Sennille Risto Räppääjän Alpo-kissan
Mallin kissoihin löysin sattumalta vanhasta Kotivinkin 101 ideaa lehdestä. Muokkasin vain hiukan kinttuja ja häntää pidemmiksi.

2 kommenttia:

  1. Hauskoja lahjoja. Minusta tuo teidän tapa tehdä lahjat itse on tosi kiva. Mukavaa Tapanin päivää!

    VastaaPoista