2.10.2016

Kuivatellaan, kuivatellaan...

Maanantaina koitti päivä kun kuivatusta vesivahingon jäljiltä oli takana viisi viikkoa ja oli uusien mittausten aika.
Olin jo valmistautunut ajatukseen, että parin viikon jälleenrakennustöiden jälkeen pääsisin vihdoin kotiin. Suunnittelin uutta järjestystä olohuoneeseen ja eteisen tapettikin oli jo mielessä. Tulokset olivat kuitenkin tylyt: vielä kuivatellaan kolme viikkoa, jonka jälkeen katsotaan tilanne uudestaan. Nyt olen asennoitunut ajatukseen: jouluksi kotiin.

Kirppiksiltä sen sijaan on taas tarttunut mukaan mieluisia löytöjä.
Keittiöpyyhkeiden kokoelmaan löytyivät Tampellan "kala", sekä sunnuntai-pyyhe, jonka sanoma "Vihdoin näki vaimoväki: miest' ei siksi pyykkäriksi." ei ihan avaudu minulle.Pirteän värikäs englantilainen lintupurkki kustansi 3,50€ ja posliinifiguurit maksoivat yhteensä 1,40€. Olen jostain syystä törmännyt kirppiksillä yhä useammin posliinibambeihin. Liekö parin vuoden takainen bambibuumi jo mennyt ohi. Buumeista viis, minusta ne ovat ihania.
Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille!12 kommenttia:

 1. Ihanat nuo bambit ja värikäs purkki :)

  VastaaPoista
 2. No voi harmi juttu, kun et vieläkään päässyt kotiin. Toisaalta on tosi hyvä, että homma hoidetaan viimeisenpäälle, ettei kohta ole edessä sama ruljanssi!
  Kivat kirppisostot...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi! Kosteusvahinko-asioissa ei pidä hoppuilla.

   Poista
 3. Upeita löytöjä olet tehnyt! Minullakin on tuo kalapyyhe ja on ihan suosikkini <3 Toivottavadti pääset pian jo kotiin, pidän peukkuja!

  VastaaPoista
 4. Harmi, että kotiinpaluu venyy, mutta parempi kuivatella hyvin kuin hosua. Aivan mielettömän hienoja - ja halpoja - löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja toivottavasti lopputulos on kaiken odottamisen arvoinen. :)

   Poista
 5. Hyviä löytöjä olet tehnyt. :D Keittiöpyyhkeitä olen nyt ihan innoissani katsellut, kun kekkasin, että niistähän saa tehtyä kivoja tauluja. :D
  https://koivikonkatveessa.blogspot.fi/2016/09/diy-taulut-keittiopyyhkeesta-ja.html

  VastaaPoista
 6. Ei tuo sanoma liittyisi noihin miehen punaisiin sukkiin? -Noora

  VastaaPoista