17.4.2016

Messuilla ja muutama kirppisostos

Kävimme eilen pyörähtämässä siskojen kanssa Lapsimessuilla. Taitaa olla nyt kolmas vuosi peräkkäin, kun käyn katsomassa messujen tarjontaa. Minua kiinnostavat lähinnä lemmikkipuolen kissat, sekä Kädentaitomessut ja nytkin kun siskot kiersivät äänekkäämmällä puolella, minä ihastelin kissoja ja tein pieniä ostoksia taitavilta käsityöläisiltä. Toki kävin kurkkkaamassa myös Lapsimessujen näytteilleasettajia. Varsinkin Verson Puodin osasto on joka vuosi koluttava. Tällä kertaa sieltä ei vain tarttunut mitään mukaan.

Mitä sitten ostin messuilta? No ainakin riepuja!!
Ilokseni bloggaaja ja käsityöläinen Susanna oli myymämässä bambutiskirättejään. Susannan blogiin pääset TÄSTÄ
Susannan Työhuone on ensimmäisiä blogeja, joita olen aikoinaan alkanut seuraamaan, joten oli ihan huippua vihdoin tavata ihminen blogin takana! Iloisen ja nauravaisen Susannan kanssa oli helppo jutella ja kohtaamisesta jäi koko päiväksi positiivinen mieli.
Kotona malttamattomana otin "mummon pitsiliinan" heti käyttöön, joten tuossa kuvassa se märkänä rötköttää. Toinen riepu on nimeltään "Oma koti kullan kallis". Paitsi että rievut ovat kauniita, ne ovat todella toimivia käytössä!Minulle ihan uudet tuttavuudet olivat Mummon Wintin retrotuotteet. En voi käsittää miten en ole törmännyt niihin aiemmin! Ihania pussukoita, laukkuja ja avaimenperiä retrokankaista.
Ostin söpön avaimenperän ja rintanapin. Valinta oli vaikea, sillä niin ihania kuoseja oli tarjolla.
Siinäpä ne mainitsemisen arvoiset messuostokseni olivatkin (no kissoille ostin leluja), joten tämän vuoden messuilut menivät melko pienellä budjetilla.

Sitten viimeisimpiin kirppislöytöihin.

Nahkainen jakkara oli edullinen ostos, sillä siitä puuttuivat sisälmykset.
Kaverillani sattui olemaan styroxpalleroilla täytetty imetystyyny tarpeettomana, joten siitä sain hyvät täytteet jakkaraan. Ompelin jakkaraan sopivan sisätyynyn ja siirsin styroxpallot imetystyynystä sisätyynyyn. Ihan helppoa hommaa se ei ollut, sillä pienet styroxpallot karkailivat pitkin lattioita ja Hilda-kissa yritti innoissaan syödä ne.

Sydämellisiä ostoksia: GWS-purkki n. 6€ ja kierrätyskeskuksesta puolalainen emalimuki 0,50.


17 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia. Tuo nahkapalli ON hieno!!

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia ♥ Nuo rievut ovat kauniita! Kiitos tuosta Susannan linkistä. Mun pitää käydä tutustumassa hänen blogiinsa =)

  Ihanaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuo nahkapalli ja ihania ostoksia muutenkin ❤️

  VastaaPoista
 4. Mahtava tuo palli! Katselin juuri viikonloppuna kierrätyskeskuksella vähän vastaavanlaista, ei edes ollut yhtä hieno, hintapyynti oli 130...

  VastaaPoista
 5. Voi ei voi ei mitä ihanoja löytöjä!! Tuo palli olis kyllä lähtenyt munkin matkaan. Susannan työhuone oli myös mun ekoja blogeja joita aloin seurailemaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista sanoista ja käynnistä messuilla. <3
  Oli mukavaa tavata!

  VastaaPoista