7.2.2016

Keittiöpyyhkeitä

Olen löytänyt kirppiksiltä aina silloin tällöin hauskoja vanhoja keittiöpyyhkeitä. Ihan käyttöön ovat päätyneet vaikka jotkut ovat jo ihan ohuiksi kuluneita.
Viikonpäiväpyyhkeitä olisi kiva saada kaikki kasaan, nyt minulta löytyvät vasta tiistai ja perjantai. Silitysaiheinen liina ja Tampellan "Kesti" ovatkin vilahtaneet blogissani jo aiemmin. Rennosti ottava nainen on suosikkini. Huomatkaa neitosen kädessä oleva kirja. :)Käykääs muuten osallistumassa Ninni-siskon blogissa (klik) kivaan arvontaan! Vielä on aikaa huomiseen asti!!!

Ja muistuttelen vielä että Hattaralandia löytyy myös facebookissa. Linkki sivupalkissa.


18 kommenttia:

 1. Onpas tosi kivoja pyyhkeitä! Jos mulla olisi, niin en varmaan raaskisi käyttää, roikottaisin vaan koristeena ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei meilläkään mitään rasvaisia kouria noihin pyyhitä! :D

   Poista
 2. Rakastan vanhoja pyyhkeitä! Ja ne "pehmenneet" ovat parhaita kuivaamaan. Minultakin löytyy tuollainen vanha rikkalapio, joka tuossa ekassa kuvassa näky..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat pyyhkeet on ihania!
   Tuon rikkalapion löysin taannoin eurolla kirpparilta. Olisi kiva löytää pikkuinen puuvartinen harja sen kaveriksi.

   Poista
 3. Nää vanhat keittiöpyyhkeet on ihan mahtavia, meillä myös ovat kovassa käytössä ja hyvin tuntuvat kestävän edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miten värit ja kuosit säilyvät lähes haalistumatta!!

   Poista
 4. Ihania pyyhkeitä ja aivan mahtava tuo kirjan nimi =D Mä en ole vielä löytänyt tuollaisia pyyhkeita kohtuuhintaan, mutta ehkä vielä löydän =) Mukavaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!
   Ehkä niitä tulee eteen kun vähiten etsii. Sen jälkeen kun löysin viikonpäiväpyyhkeet niin kohdalle ei ole sitten millään osunut puuttuvia päiviä.

   Poista
 5. Kivoja pyyhkeitä! Noissa viikonpäivä pyyhkeissä taitaa olla aina viikonpäivälle sopiva työ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa kiva tietää mitkä muiden päivien puuhat ovat. :)

   Poista
 6. Ihan mielettömän ihania pyyhkeitä <3 Noista viikonpäivä- pyyhkeistä olen kuullut, mutten koskaan aiemmin nähnyt. Aivan hurmaavat! Olipas kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit postauksesta! Tuollaista on aina niin mukava kuulla. :)

   Poista
 7. Tykkään vanhoista pyyhkeistä, minulta löytyy tuollainen kahvikuppi-pyyhe. Pääasiassa minulla on vanhoja kalenteripyyhkeitä 60-70-luvuilta - ja ihan käytössä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteripyyhkeet ovat myös kivoja! Ja varsinkin noiden vuosikymmenten.

   Poista
 8. Ihania ovat kaikki, minäkin niitä kovasti etsiskelen, erityisesti kalenteriversiot kiinnostaa :) mutta olin aivan yllättynyt, kun tajusinn että aivan pari päivää sitte ostin kirppikseltä tuon saman loikoilevan naisen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteripyyhkeitä taitaakin olla helpompi löytää. Tai ehkä johtuu siitä kun en itse keräile niitä, niin törmään niihin useammin kuin keittiöpyyhkeisiin. :)

   Poista