26.12.2015

Joululahjoja 2, Muilta minulle

Ihania lahjoja, ajatuksella ja lämmöllä annettuja.

Äidiltä: Tennarisukat ja värityskirja

Äitini oli kutonut syksyn mittaan meille sisaruksille ja lapsilleni hauskat tennarisukat. Jokaiselle oli oman värisensä ja olikin kivan näköistä kun tepsuttelimme aattona "tennareissamme".Tovelisan värityskirja Kaikkea kaunista sisältää ihastuttavia kuvia. Eilen ajattelin kokeeksi värittää yhden kuvan, mutta huomaamattani olikin väritellyt puolentoista tunnin ajan. Koukuttavaa puuhaa.Ninni-siskolta: Betonisieni puutarhaan ja poreilevat kylpykakkuset

Ninni oli askarrellut betonista söpön puutarhasienen sekä valmistanut sydämen muotoisia kylpykakkusia. Kakkusia voi käyttää myös jalkakylpyihin, joten rentouttavia hetkiä tiedossa. Ninni oli myös tehnyt ihastuttavat nimikyltit jokaisen joulupakettiin.
Nea-siskolta: Kastehelmi tuikkukuppi ja helmikoru

Nealla on kaksi pientä pirpanaa, joten tänä vuonna aika ei vain riittänyt tehdä itse lahjoja. Nea oli kuitenkin valinnut jokaiselle ajatuksella lahjan. Minun paketista löytyi kastehelmi tuikkukuppi ja helmikoru sisko-tekstillä. Lisäksi Nea oli sujauttanut jokaisen pakettiin ajatuksia lahjan saajasta. Ihan herkistyin lukiessani omani.
Annika-siskolta ja Jami-veljeltä: Jouluherkkuja

Meidän katraan nuorimmaiset olivat yhdessä valmistaneet kaikille purkillisen jouluisia suussasulavia herkkuja.Tepolta (siskon lapsen isä): Kastehelmi tuikkukuppi, tuoksukynttilöitä ja servettejä

Teppo oli halunnut muistaa jokaista omalla paketilla. Minun paketti sisälsi metsänvihreän Kastehelmen, vaniljantuoksuisia tuikkuja ja pöllöservettejä.5 kommenttia:

 1. Lahjoissasi on ajatusta mukana, sekä annetuissa että saaduissa. Kivaa tapsanpäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Oi että miten kivat nuo tennarisukat ja vieläpä kivan väriset! :) Tuo värittäminen on rentouttavaa puuhaa. Ostin siskoilleni ja äidilleni lahjaksi värityskirjat ja harmittelin kun ei itselle tullut hankittua siinä samalla. Kauniita kuvia niissä!

  VastaaPoista
 3. Oi nuo tennarit...ihanat! Muutkin lahjasi kivoja.

  VastaaPoista
 4. Mukavia juttuja ja ihanat tennarit, yritin katsoa mallia!

  VastaaPoista
 5. Voi miten upeita lahjoja ♥ Tuo värityskirja on varmasti aivan ihana ♥

  VastaaPoista