13.9.2015

Aurinkoista sunnuntaita!

Aurinko paistaa ja hymyilyttää. Vielä enemmän hymyilyttää kivat jutut, jotka ostin tänään.

Paikkakunnallani vietettiin tänään asematapahtumaa ja torimyyjiä oli kerääntynyt sankoin joukoin aseman liepeille. En minä niistä torimyyjistä niin välitä, mutta ne kirppismyyjät jotka olivat läheisen puutaloalueen kadun varteen pystyttäneet myyntipöytänsä. Nehän vetivät minua puoleensa. Ja onneksi vetivät, sillä siellä yhdellä myyjällä roikkui esillä ihastuttava flamingot-koulutaulu. Ajattelin hinnan olevan melko korkea, sillä koulutauluista joutuu pulittamaan useammankin kympin. Päätin kuitenkin kysäistä hintaa ja myyjä sanoi sen maksavan vaikka 3 euroa. Siis kolme euroa!!! Ei tarvinut sitä ostopäätöstä kauaa mietiskellä.


Jatkettuani matkaa löysin toiselta myyjältä pirteän keksitaulun, josta maksoin 8€. Kauhean kätevää ostaa isoja pahvitauluja kun olin pyörällä liikenteessä. :D


Jatkoin vielä matkaa Pompotiin jossa oli meneillään syystapahtuma. Muutamia kirppismyyjiä oli myös paikalla. Pompotista mukaan lähti heräteostoksena syksyiset sienet (Nordal).

Aurinkoista sunnuntaita myös teille kaikille! <3


20 kommenttia:

 1. Mahtavat löydöt ja käy teille niin hyvin. Kolmen euron taulu, kolme euroa, huhhei tuohan on aarre. Ei epäilystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä hämmästelen itekki vieläkin, että kolme euroa!?!

   Poista
 2. Oi sentään, mikä löytö! Kolmen euron koulutaulu vielä noin ihanalla kuvituksella on kyllä oikea mahtilöytö! Mä löysin kesällä ensimmäisen opetustaulun noin kymmenellä eurolla ja pidin sitäkin aivan kohtuuhintaisena löytönä, mutta eihän se mikään halpa ollut, jos vertaa sun kolmen euron löytöön.. Ihanat ovat myös nuo sienet ja keksitaulukin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat taulut ja mitkä hinnat.!
  Auringosta ja lämmöstä on saatu nauttia täälläkin...vaikka kyllä sen syksyn jo tuolla ulkona haistaa..:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Teillä on niin kivan näköistä :) Ja olihan hyvään hintaan opetustaulu. Just tuommoiset löydöt saa hykertelemään ilosta pitkän aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä. Todella edullinen toi Flamingo taulu. Eikä keksitaulukaan ollut kallis. Voisin kuvitella että helposti siitäkin voisi pyytää useamman kympin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksitaulu oli mun mielestä myös oikein kivan hintanen.

   Poista
 6. Upeita löytöjä oletkin tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Mielettömän hienoja löytöjä olet tehnyt! Tuo koulutaulu varsinkin on aivan uskomattoman halpa - ja tietysti kaunis myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   On se kyllä nätti. Ja tykkään muutenkin flamingoista kovasti.

   Poista
 8. Ihania löytöjä!ja ihana matkalaukkutorni <3

  VastaaPoista
 9. Hih ihanan hyväntuulinen tuo keksiukkeli:)

  VastaaPoista