12.7.2015

Taas uusi täkki!

Täkit, en vaan voi vastustaa niitä! Reikäinen retrotäkki sai sydänpaikan.

Päätin koota kaikki täkit iloiseen ryhmäkuvaan. Kuinka monta täkkiä ihminen oikein tarvitsee... Tässä talossa ei ainakaan talvella palella. :D

27 kommenttia:

 1. Apua miten paljon uskomattoman upeita, kauniita, ihania ( sanat ei riitä ) täkkejä. Meilläkin on täkkejä, mutta ei noin montaa. Minulla on ollut suoranainen täkkikuume nyt ja toivon kesän kirpuilta löytyvän lisää. Nämä kun näin niin toivon entistä enemmän.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Jep. :D Plus yksi täkki tuossa sohvan päällä, täkkipinojen alla.

   Poista
 3. Voi miten kauniita täkkejä ja niin monta! Meiltä ei löydy kuin pari kivaa täkkiä. Ei varmaan kyllä tarvise talvella palella :D Monella tuntuu olevan kunnon kokoelma kirpparilta ostettuja täkkejä, mutta itselläni ei tuon asian suhteen ole yhtään tuuria. Löydän aina vain aivan järkyttävän hintaisia tai todella pahalta haisevia täkkejä, joten ostamatta ovat jääneet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo kyllä helposti ylihinnoitellaan. Haisevatkin täkit olen saanut ihan raikkaiksi ruokasoodan ja useiden pesukertojen avulla.

   Poista
 4. Ohhoh, ompa niitä paljon :) Pari suosikkia löytyi heti :)

  VastaaPoista
 5. Onhan ne vaan ihania. Mietin, että ootko pessyt niitä ja jos niin miten? Mulla on pari vanhaa täkkiä ja mökillä ois lisää, mutta kun haluaisin ne puhtaaksi ja koneeseen ei voi laittaa ja miten ihmeessä ne käsin pestään puhtaiksi? Eikä niitä ainakaan pihalla tänä kesänä kuivaksi saa, jos erehtyy kastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon pessyt kaikki täkit ihan koneessa vähintään kuudessakympissä. Useimmiten pistän 90 asteeseen ja ripottelen vielä ruokasoodaa suoraan koneeseen täkin päälle, joka poistaa tunkkaisen hajun. Sitten tehokas linkous, niin täkki kuivaa yllättävän pian. Aika raju käsittelyhän tuo on, mutta kaikki täkit ovat siitä selvinneet ja väritkin pysyneet kirkkaina.

   Poista
 6. Upea pino!

  Mies pyöritteli pari päivää sitten silmiään, kun ostin kuudennen täkin. Ilmeisesti sen mielestä niitä on tarpeeksi, mutta kyllä minusta vielä jokunen mahtuu. Onhan ne ihania ja hyödyllisiä ja kaikkea. Minä en joskus ymmärtänyt ollenkaan, miksi ihmiset ovat niin innoissaan täkeistä, mutta sitten löytyi ensimmäinen ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja suuri hurahdus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiin saa hyvin mahtumaan täkkejä, kun ripottelee niitä eri huoneisiin. :) Lisäksi osa täkeistä on välillä huilimassa vaatehuoneessa, esim. punasävyiset odottavat siellä nyt syksyä ja joulua.
   Hurahdus on tapahtunut minullekin. :D

   Poista
 7. Omana heikkoutena on ollut silkkitäkit (talvisin todellakin kaikki käytössä), mutta kieltämättä nuo kaikki herkulliset ja kirjavat on alkaneet houkuttelemaan, niin kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillkitäkit ovat kyllä kauniita. Minullakin on ollut joskus muutama, mutta laitoin ne kiertoon kuviollisten tullessa tilalle.

   Poista
 8. Ihana täkkikokoelma ♡ Meillä ei ihan noin paljoa ole niitä. En ole kirppikseltä löytänyt kuin silkkitäkkejä, enkä ole raskinut netistä niitä ostaa. Ehkä mäkin vielä joskus löydän jonkun super ihanan =)

  Mulla olis blogissa sulle haaste! Tuu kurkkaan =)

  VastaaPoista
 9. Oi ja voi, liian ihania täkkejä <3 Komea kokoelma :)

  VastaaPoista
 10. Voi apua miten ihania täkkejä! Olen koittanut metsästää itsellenikin jotain kivaa retrotäkkiä, mutta ei ole tullut sopivaa vastaan. Jos haluat joskus päästä eroon jostakin keltaisen/oranssin/pinkin sävyisestä täkistä niin olen ensimmäisenä jonossa ostamassa :D

  VastaaPoista
 11. Wau nää on upeita!!!

  VastaaPoista