19.1.2015

Kirppiksiltä

Kävin pitkästä aikaa lähikirppiksellä ja sieltä lähti mukaan englantilainen peltirasia sekä Sarviksen rasia kannen kera. Sopivat hyvin yhteen, eikö?
Tykkään tuosta Sarviksen rasiasta, sillä se on juuri sopiva salaateille ja kansi on kätevä, kun ei tarvitse aina vetää sitä kelmua ennen jääkaappiin laittoa. En tiedä onko minun kelmuttamisessa jokin väärä tekniikka, kun aina tulee ihan onnettomia suikaleita tai epämääräisiä riekaileita. En vaan osaa ja hermo menee joka kerta kun pitäisi sitä kelmua vetää jonkin päälle. Sarviksen ansiosta hermo lepää. :)Taisi olla varmaan marraskuuta kun löysin vyyhdin trikookudetta melkein puoli-ilmaiseksi. Väri ei ole ihan lemppareita, mutta kun edullisesti löysin, niin olihan se ostettava. Vähitellen joulukiireiden jälkeen aloittelin maton virkkausta.
Sopii ihan kivasti portaikkoon.

20 kommenttia:

 1. Mahtavat rasiat..niitä ei kyllä ikuna voi olla liikaa.. itsekin löysin sarviksen rasian kierrätyksen poistolaatikosta, ihmettelin kovasti, mutta mukaanhan se tietty lähti..Matto on kiva, osaispa itsekin tullaisen tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasiat ovat kyllä aina tarpeen, vaikka niille ei ihan heti käyttötarkoitusta löytyisikään. Minulla on tapana piilotella niihin kaikkea ylimääräistä sälää pöydiltä pyörimästä ja sitten en muista mihin lukuisista rasioista olen ne laittanut. :)
   Maton virkkaaminen ei edes ole vaikeaa, minun mielestä jopa helpompaa kuin pienellä koukulla virkkaaminen.

   Poista
 2. Ihana rasit olet löytänyt!

  VastaaPoista
 3. Kivat on rasiat jahyvin on matto onnistunut, ei yhtään kupruile :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan montako kertaa purin maton, että sain siitä suhtkoht tasaisen...

   Poista
 4. Todellakin sopivat yhteen.
  JA kiva matto!

  VastaaPoista
 5. Ihanat rasiat, matto ja hitsi mitkä vaa'at :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Noihin vaakoihin ei ole luottamista, joten ovat taas sarjassamme näyttävät kivalta, mutta vailla käyttötarkoitusta-esineitä. Ja niitähän minulta löytyy.

   Poista
 6. Oi, kivat löydöt. Mun Sarvis-kulhot kansineen on jossain varastossa muuton jäljiltä, mutta pitää varmaan käydä ottamassa ne käyttöön. Onhan se kansi tosiaan vaikka salaateille niin paljon kätevämpi kuin muovikelmun kanssa taiteilu/taistelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä!
   Oon viime aikoina kovasti ihastunut Sarviksen astioihin ja tekisi mieli keräillä niitä enemmänkin.

   Poista
 7. Sopivat kyllä tosi hyvin yhteen. Minä olisin varmaan luullutkin että ne kuuluu yhteen. :D

  Kelmu on kyllä ärsyttävää, jos siitä onnistuu saamaan haluamansa kokoisen palan niin se menee ryttyyn ja myttyyn viimeistään kun sen on saanut poikkaistua!

  Matto on ihana! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa joka taistelee kelmun kanssa. :D
   Matosta tuli kyllä kiva.

   Poista
 8. Mä tykkään kans nuista Sarviksen Katrilleista. Jääkaappiin saa helposti ruuanjämät/salaatit säilöön ja pysyvät hyvinä. Inhoon kans kelmua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarviksissa kyllä yhdistyy kolme koota: kätevyys, kestävyys ja kauneus.
   Aiemmin en erityisemmin innostunut niistä, mutta vähitellen olen tykästynyt oikein kovasti.

   Poista
 9. Hilda, takuuvarma rotunsa edustaja, tietenkin siellä missä kuvataan ja tottakai uudet matot ovat tervetulleita, niitähän voi mukavasti vähän raaviskella! Hauskat portaat teillä, oletko niistä koskaan tehnyt päivitystä? En ainakaan muista lukeneeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! : D Jo maton tekovaiheessa kun sovittelin sitä lattialle kaikilla kissoilla oli kiire päästä sen päälle kököttämään ja testailemaan kuinka kynnet siiihen uppoavat.

   Portaat saattavat näkyä blogini alkutaipaleilla ullakon remontti-postauksissa. Nehän ovat alkuperäiset ja käytännöllisempää olisi ollut purkaa ne ja tehdä loivemmat. Saivat kuitenkin toistaiseksi jäädä ja kun niitä oppi kulkemaan näppärästi päätin jättää ne lopullisesti. Meillä menee kellariin myös samanlaiset portaat.

   Poista
 10. MInä haluan tuommoisen vaaleanpunaisen puntarin, upeita. Ja mikä kisu ihana hänkin.

  VastaaPoista