5.10.2014

Huopaheijastin

Olen aiemmin postannut ihanaisesta Pienestä Nappipuodista (klik), kun tein itselleni käsilaukun. Lauantaina suuntasimme siskon kanssa Pieneen Nappipuotiin heijastimia askartelemaan. Puodissa on järjestetty virkkauspajoja ja nyt oli heijastinpajan vuoro. Pari tuntia sujui mukavasti rupatellen ja hauskat heijastimet valmistuivat siinä sivussa. Tykkään ihan hirmuisesti tällaisesta yhden kerran kurssista, kun ei tarvitse sitoutua pidemmäksi aikaa ja vaihtelua tulee erilaisten teemojen muodossa. Aion ehdottomasti vielä osallistua jatkossa johonkin näpertelytuokioon!

Siskon heijastinkettu on tuo rusettipäinen. Minun on kierosilmäisempi. :)


8 kommenttia:

 1. Tulihan somat :)
  Onko noissa joku täyte vai vain kaksi huopapalasta päällekkäin?

  VastaaPoista
 2. Peppi: Välissä on pala vanulevyä. Tulee pikkasen pullukampi pää vanun kera.

  Sesse: Kiitos!

  Helmi Nainen: Kiitos!

  Nina: Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Onpa kyllä kivoja! Mä tykkään kanssa 1-2 päivän kursseista. Oppii uuden tekniikan ja jää hyvä tekemisen draivi päälle. Nyt käyn kerran viikossa vaateompelussa ja alkuun aattelin että kotona aina välissä ehdin ihan tosi paljon edistää niitä projekteja vaan kuinkas kävikään. Tuntuu että koko ajan on tiistai ja kurssipäivä. :D

  VastaaPoista
 4. annakristiina: Niinhän se on, viikot vierii ihan hurjaa vauhtia.
  Mutta kyllä porukassa tekemisessä on sitä jotain. Ja itse huomasin että teen paljon huolellisemmin ja hosumatta, kuin kotona askarrellessani.

  miia ketunkololla: Eikös vaan! :)

  VastaaPoista