26.5.2014

Keltaista ja oranssia

hiipii yhä enemmän kotiini.
Kelta-oranssi kukkatäkki on ihan samanlainen kuin minulta ennestään löytyvä vihreä täkki. Tykkään yhdistellä samoja kuoseja eri väreissä. Löytyyköhän samanlaista vielä muissa väreissä?

Ihana naulakko sängyn yläpuolelle löytyi Awarasta (klik). Värikäs naulakko kaipasi vierelleen piristystä, joten pikkutaulut toiselta seinältä muuttivat naulakon seuraksi.
Lauantaina vietettiin siivouspäivää ja niinpä mekin siskojen ja äidin kanssa pykäsimme pystyyn pihakirppiksen. Siskojen blogeista täältä ja täältä voitte lukea enemmän mukavasta kirppispäivästämme.


Päivän päätteksi nappasin itselleni äidiltäni myymättä jääneet kivat keltaiset Sarviksen kulhot. Ihan täydelliset kissankupit!Mulla on nyt lomaviikko, huomenna siskon kanssa Ikeaan ja keskiviikkona Hildan sterilisaatio. Siinäpä ne lomasuunnitelmat.

12 kommenttia:

 1. Hieno vanha naulakko! Värikin tosi hyvä!
  Pitääpä käydä lukemassa siskojen blogeista päivästänne..:)
  Mukavaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanat on täkit:) Melkein voisi kuvitella, että sinisessäkin sävyssä löytyisi. Vaan ei ole tuttu kuosi.

  VastaaPoista
 3. Oranssi,keltainen,punainen ja vihreä valtaa meidän huushollia pikku hiljaa :) Entinen vitivalkoinen alkoi tuntumaan järkyn kylmältä...

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikäs täkkikasa ja kirppispöydät! Olisimpa päässyt tonkimaan ;)

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Naulakko on oikeasti uusvanha ja väriin minäkin ihastuin.
  Kiitos lomatoivotuksista. :)

  Santtu: Jätskikyltti on kyllä hauska. Se löytyi edellisen kodin maakellarin katonliepeen alta.

  Pilviraitin Marjaana: Kiitos!

  Peppi: Sinisenä minäkin ajattelin löytyvän. Tai sitten ruskeana.

  Nin@: Minä aina ihastelen valkoisia harmonisia koteja, mutta en varmaan osaisi asua sellaisessa. Kaipaan niin kovasti värejä ympärilleni.

  Heini: Kiitos, kiitos!

  Emmi Sulokutri: Minä taas olisin halunnut päästä tonkimaan pääkaupunkiseudun kirppistarjontaa. Mutta tarkotushan oli päästä vanhasta eroon, ei kantaa uutta sisään, joten parempi ehkä näin. :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä hyvä idis tuo siivouspäivän vietto, multa se meni nyt ihan ohi - mä ollut niin luonnon huumassa, että paljoa ei sisätiloissa ole viitsinyt olla, ehkä ens vuonna sitten.. vai järjestetäänköhän niitä vielä nyt kesällä.. no, katellaan. On teillä kyllä ihana koti - tykkään kovasti kun on värikästä ja ihania löytöjä ja kaikki niin sulassa sovussa.. Ihanaa aikaa sinne!

  VastaaPoista
 7. Ihailen aina täällä sisustustasi. Sinulla on hyvä silmä. Pidän siitä, että on tavaraa ja värejä, ja erityisesti olen kateellinen kun saat kaiken näyttämään silti siistiltä. Meillä tuloksena on aina vain romukaaos.

  VastaaPoista
 8. Tanni: Siivouspäivää vietetään taas elokuun viimeinen viikonloppu. Kannattaa kurkata myyntipaikat Siivouspäivän sivuilta, jonne voi myös ilmoittaa oman myyntipaikkansa.
  Luonnon huumassa oleminen ei kyllä ollut mikään huono vaihtoehto. Täällä on ainakin nyt niin kurjat ilmat, ettei viitsi paljoa pihalle pistäytyä.

  Kummitustalon Stella: Et usko miten otettu olen sanoistasi! Sä oot meinaan mun idoli sisustamisessa. Tykkään sun tyylistä ihan hirmuisesti!

  Julia: Eikö vaan!

  VastaaPoista