19.4.2014

Pääsiäisenä...

...on ollut aikaa puuhastella kotona.

Joku varmaan muistaakin eteisen pikaremontin liitutaulutarran avulla. Nyt eteinen pääsi taas pikkuremonttiin, kiitos kissojen, joiden mielestä liitutaulutarra oli jo tylsä juttu. Tytöt siis avustivat remontin alkuunpanoa repimällä tarrasta mahtavia suikaileita.
Kaivelin pihavaraston perältä vanhoja lankunpätkiä, jotka sahailin samanmittaisiksi (ainakin melkein) pätkiksi. Lankut kiinnitin seinään ihan vaan erikeepperin avulla. En uskaltanut nakutella tai ruuvailla niitä seinään, sillä seinässä kulkee sähköjohtoja, sekä vesiputkia. Katsotaan kuinka kauan lankut pysyvät seinässä liiman avulla. Meinasin ensin jättää laudat puun väriseksi, mutta päädyin kuitenkin maalaamaan ne valkoisiksi. Nyt saavat kissat repiä seinää, niin paljon kuin huvittaa. Ei taida vaan enää huvittaa, mitä iloa muka seinän repimisessä on, jos ei siitä saa mitään irti.
Keittiön seinälle pääsi pari taulua lisää, jotka tein vanhoista nenäliinoista, kirjontakehyksistä ja roskiksesta löytyneestä kehyksestä. Kehyksen kuva on vanhasta lastenkirjasta.

Sain jokin aika sitten isältäni pari mäntylipastoa pojan huoneeseen, jotka eilen maalailin muuhun sisustukseen sopiviksi. Laatikoiden etuosat ovat liitutaulutarraa (joita kissat voivat seuraavaksi repiä) ja somisteeksi lisäsin vielä kuvia kädentaitomessuilta löytyneestä askartelupaperista. Puiset vetimet vaihdoin metallisiin.
Aurinko lämmittää jo niin kivasti, että tänään kissat pääsivät ulkoilemaan pitkän talvitauon jälkeen. Hilda pääsi ihan ensimmäistä kertaa ulkoilmaa haistelemaan ja olipas jännittävää!Huomennna vanhempieni luokse perinteiseen munanmetsästykseen!!! :D

8 kommenttia:

 1. Olet sinä kyllä aikas nainen...tuosta vaan teit puolipaneeliakin eteiseen ja hienoa on....HYVÄ!!!...:)Hienot tuli, myös pojan lipastoista.

  VastaaPoista
 2. Tuo viimeinen kuva hildasta on ihana :) Sä oot ollu tosi tehokkaalla päällä! Saanut vaikka mitä aikaiseksi :D mäkin oon haaveillu puolipaneloinnist.

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Joku remppamies kyllä nauraisi katketakseen näille mun tekeleille. :D

  Katariina: Kiitos samoin!

  Nea: Hilda on ihan silmät sirrillään, kun aurinko häikäisee.

  Kerranki on ollut kunnolla aikaa puuhailla.

  VastaaPoista
 4. Näppärää sienäremonttia=)Hienot.

  VastaaPoista
 5. Olit kyllä oikee tehotyttö! :-D
  Ihanan keväisiä noi Hildan ulkoilukuvat.

  VastaaPoista
 6. Jaana Kristiina: Hih, kiitos! :)

  Ninni: Ihanaa kun sai kerrankin jotain aikaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Heippa jaana, mitäs kuuluu hildalle, siiri on saanut uuden kodin, siiri oli ihana mutta se mauku yöt ja päivät

  VastaaPoista