19.10.2013

Pieniä askarteluja

Viikot ne vaan vierii ja blogikin on jäänyt ihan hunningolle. Koulutus on imenyt kaikki mehut ja tuntuu ettei jaksaisi kotihommien lisäksi mitään ylimääräistä. Väsymys saattaa myös johtua aina vaan aiemmin laskeutuvasta pimeydestä. Koulutuksessa on kyllä ollut oikein mukavaa ja eiköhän tähän kaikkeen ala pikkuhiljaa tottua.

En ole kotona touhunnut mitään kummempaa ja tämä taulukollaasi on jo vanha juttu, mutta uudistin pikkuisen tauluja nopeilla askarteluilla.


Tänä viikonloppuna Riihimäellä järjestetään Rakenna-sisusta-asu messut. Huomenna sinne siis piipahtamaan!

15 kommenttia:

 1. Minä piipahdin tänään Osaava Nainen-messuilla Turussa. Kaksi vuotta sitten viimeeksi olin noilla messuilla ja täytyy sanoa, että nyt kyllä petyin niihin....paljon vähemmän oli nähtävää, kuin viimeeksi.

  VastaaPoista
 2. Kiva kollaasi ja ihania kehyksiä. :) Mä oon kanssa suunnitellut kollaasia olohuoneeseen, mutta jonkinlainen väsy ollut täälläkin ja jäänyt toistaiseksi toteuttamatta.

  VastaaPoista
 3. Suloinen taulukollaasi - aivan herkkuja nuo kehyksesi :D piristävän värisiä ja yhdessä tosi iloisia!

  VastaaPoista
 4. Mahti värejä,tykkään.

  VastaaPoista
 5. Kauniita värejä todellakin.

  Blogissani on haaste sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Ompa kiva toteutus! Meoillä on olohuoneessa hillitynhallitunmustavalkoinen kollaasi. Ja kaapeissa paljon ties mistä jätelavoilta pelastettuja kehyksiä... pitäiskö suhuuttaa maalia pintaan niihin... hmmmm...

  Kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
 7. Miten ihana kollaasi; jään tänne vähäksi aikaa ihastelemaan ja toivon, että edes rippunen kollaasin tekemisen taitoa tarttuisi matkaan :)

  VastaaPoista
 8. Mä niin tykkään noista sienitauluista:)
  Itsekin aloitin tänä vuonna opiskelut(osa-aikatyön ohessa)ja mielenkiintoista on ollut,mutta kyllähän se vähän väsyttää kun aiemmin olin melkein vaan kotona...Tsemppiä Sulle!

  VastaaPoista
 9. Irmastiina: Niin kyllä minäkin petyin Rakenna-sisusta-asu messuihin. Tuon sisusta-sanan olisi voinut jättää messujen nimestä kokonaan pois, sillä sieltä ei löytynyt juuri mitään sisustukseen liittyvää. Veikkaan, että Osaava Nainen-messuilla on ollut paljon enemmän katseltavaa. :)

  Pilviraitin Marjaana: Kiitos! Väsymystä taitaa olla yhdellä sun toisella liikkeellä.

  Peppi: Kiitos!

  Nin@: Kiitos, kiitos!

  Ninnu: Kiitos ja kiitos haasteesta! Olen saanut saman haasteen parista blogista aiemminkin ja vastaaminen on vähän jäänyt... Jospa tässä joskus saisin aikaiseksi vastattua niihin.

  Maija: Minäkin keräilin kirppareilta suurimman osan noista kehyksistä, jotka vaan spraymaalailin. Hauskaa ja helppoa hommaa. :)

  Kiki: Voi kiitos! Tein itse kollaasin niin, että kuvittelin seinälle ison neliön, jonka sisällä taulut ovat. Kai kollaasin tekoon on jotain ihan oikeitakin tapoja, mutta se on ihan hyvä, mikä omaa silmää miellyttää. :)

  Niinu: Kiitos! Uuden oppiminen on tosiaan yllättävän uuvuttavaa, kuin myös uusiin ihmisiin tutustuminen. Tsemppiä myös sulle!

  VastaaPoista
 10. On kyllä nättejä tauluja! Jokainen erikseen, ja yhdessä taas upea kokonaisuus :) Syksy taisi tuoda paljon monenlaista kiirettä, kun itselläkin bloggaustahti hidastunut. Eihän se mitään haittaa, mutta en voi sille mitään että kuitenkin se kaivelee mielessä välillä.

  VastaaPoista
 11. Clas ohlsonilta löysin neonsprayvärejä.Vois kanssa maalata kehyksiä niinku noi sun ihanat ja kiitos kommenteista..

  VastaaPoista
 12. Onpa täällä ihanaa väri-iloittelua:) Maalailen itse kaiken valkoiseksi, mutta ihailen muiden värien käytön rohkeutta.
  Mukavaa viikko sinulle♥

  VastaaPoista
 13. Heini: Sama juttu, kummasti kaivelee mielessä, jos tulee pidempi tauko postauksissa. Toisten bloggaajien pitkätkin tauot eivät kyllä haittaa yhtään. :)

  Julia: Uu, neonsprayt kuullostavat villeiltä!

  SisustEllen: Kiitos kommentistasi! Kävin kurkkimassa blogiasi ja valkoinen maailmasi näyttää ihanan rauhoittavalta. Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 14. Oot epäilemättä tehny 11-haasteen vähintään 11 kertaa, mut kahdestoista kolkuttelis mun blogissa. :D

  VastaaPoista
 15. Annakristiina: Kiitos haasteesta, katson jos ehdin siihen vastailemaan. :)

  VastaaPoista