8.4.2013

Ostoskoreja

Ihan ensimmäisenä haluan toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleiksi, teitä on matkan varrella tupsahdellut oikein mukavasti! Kiva kun löysitte tienne blogiini ja tervetuloa seuraamaan juttujani myös jatkossa.

Sitten itse asiaan: Tuttavani oli tyhjentämässä vanhaa latoa ja kertoi ohimennen, että sieltä oli löytynyt vanhoja kaupan ostoskoreja. Mielenkiintoni heräsi heti ja kun sain vielä tietää, että kyseessä olivat metalliset korit, niin tarjosin epäröimättä koreille uutta kotia. Muuten olisivat menneet romuraudaksi. Koreja löytyi 3 kpl, joista kaksi jäi minulle ja yksi lähtee ystävälleni. Putsasin enimmät ruosteet ja liat saippuavillalla ja koreille löytyi heti käyttöä. Toinen palvelee keittiössä keräyspaperikorina ja toinen löysi paikkansa eteisen hattuhyllyltä.
18 kommenttia:

 1. Wau! Ihanat aarteet :) itse olen viime aikoina haaveillut ostoskärrystä pyykkikorina - olisi suurperheelle varmasti tarpeeksi iso ja pyörät alla vain plussaa :)

  VastaaPoista
 2. Mä löysin kanssa joku aika sitten kierrätyskeskuksesta kaksi ostoskoria ja tuntui melkein kuin olis löytäny kilon kultaa,on nuo niiiin ihania:)

  VastaaPoista
 3. IIKS kuin hienoja!! Niin hyvä löytö!

  VastaaPoista
 4. Juuri eilen harmittelin omassa postauksessa, että mitä kaikkea ihmiset ovatkaan valmiit heittämään pois. Hienot korit, mukava että ovat saaneet arvostavan kodin :)

  VastaaPoista
 5. No onhan noi ihanat. Iloa tuova löytö :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat, ei roskiin tuollaisia aarteita tosiaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Kyllä joskus jotkut vähän silmiään pyörittelevät, kun raahaan kaikennäköistä ruosteromua kotiin. Selma sanoi hienosti blogissaan, että toisen OMG on toisen WTF. :)

  VastaaPoista
 8. Hah, tosi hyvä tuo ed. kommenttisi! Ja niin totta. Mutta ihana löytö nuo korit!

  VastaaPoista
 9. Siis sairaan mageet!!Onneksi sait.

  VastaaPoista
 10. Julia: Joo, tykkään kyllä kovasti. Ja kerrankin jotain ihan oikeasti käytännöllistä, eikä vaan silmäniloa.

  VastaaPoista
 11. Voi miten hieno lisä kotiisi! Minä muistan kyllä, kun tuollaisia vielä oli pienissä kaupoissa ja kauppa-autossa. Kyllä olisi ihan eri tunnelma kerätä ostoksia nättiin rautalankakoriin kuin karmeaan muovimöhköön.

  VastaaPoista
 12. Ihania koreja ja kivoja sisustusideoita :)! Sulle on Jaana haaste blogissani, alla linkki. Jollet ole jo moista saanutkin?

  http://mummonmokkielamaa.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista
 13. Susanna: Jos tuollaisia koreja olisi vielä käytössä, niin luulen että monilla olisi suuri houkutus kantaa ostoksensa niissä kotiin saakka. :)
  Itse kiinnitin huomion tässä yhtenä päivänä apteekeissa oleviin pieniin söpöihin metallikoreihin. Sellainen olisi ihan täydellinen kylppärissä. En sentään (vielä) kysynyt, että myisivätkö yhden minulle...

  Tuomikki: Kiitos kommentistasi ja haasteesta! Haasteen jätän kuitenkin tällä kertaa väliin, sillä olen jo joskus vastaillut samaan haasteeseen ja oon vähän laiska, etten jaksa vastata uudestaan. :)

  VastaaPoista
 14. Niin kade:) Mutta myös onnellinen sun puolesta! Ihanat korit:)

  VastaaPoista