6.10.2012

Kirppiksiltä

Muutamia kirppislöytöjä, joskus aiemmin hankittuja ja vähän uudempiakin löydöksiä.

omenatarjotin 0,20 €, kukkatarjotin 0,80 €, kynttilänjalka 3 €, keltaiset kukkaverhot 2kpl yht. 3 €

vanha vaaka 1 €  Vaakoja alkaa kohta löytyä meidän taloudesta enemmän kuin punnitsijoita, mutta en voinut jättää kirppikselle, kun noin halvalla sai.


työtuoli 2 €  Hiominen on vielä kesken. Runko oli kokonaan valkoinen, mutta aion hioa maalin pois, jotta se olisi rouheamman näköinen.

Tv-taso 8 €

5 kommenttia:

 1. Oikun kivoja löytöjä! Ihanat tarjottimet ja ei paha hinta tuosta tuolista! Joskus aina löytyy ja toisinaan ei sitten mitään.

  VastaaPoista
 2. Myös minulla on tuollainen omenatarjotin. Oletpa löytänyt sen halvalla!!

  VastaaPoista
 3. Voi mitkä löydöt nuo tarjottimet! Helsingissä Hietalahden kirpparilla oli kesällä yksi myyjä, jolla oli tuollaisia tarjottimia kokonainen pöydällinen. Hinnat olivat hurjat.

  VastaaPoista
 4. Nii-in,miten voit löytää noin halvalla noin mageen tuolin.(kateellinen olen)

  VastaaPoista
 5. Peppi: Toisinaan tekee ihan hyviä löytöjä, mutta useimmiten lähden kyllä tyhjin käsin kirppiksiltä. Johtuu varmaan kirppisbudjetistani, sillä otan aina vain tietyn summan mukaan välttyäkseni kalliilta heräteostoksilta. :)

  Taika: Omenatarjotin on kyllä kiva ja harvoin tarjottimia löytyy noin halvalla. Nyt kirppiksellä sattui olemaan yksi pöytä, mistä löysin molemmat tarjottimet "romukopasta" pöydän alta.

  Susanna: Olikohan tällä myyjällä myös ihania peltipurkkeja myynnissä? Olen muutamana kesänä ostanut keräilytapahtumasta joitain purkkeja ja tarjottimen yhdeltä myyjältä, jonka pöytä notkuu näitä ihanuuksia. Ja maksoin itseni kipeäksi.

  Julia: No kerrankin löytyy jotain kivaa halvalla. Itsehän sä olet dyykkauksen mestari. Ja arvaa, miten kadehtien mä oon katsellut sun löytöjä. :)

  VastaaPoista