30.3.2012

Olohuoneen valaisimet

Vaihdoin olohuoneeseen "uudet" valaisimet. Punainen on roikkunut aiemmin tuulikaapissa, jossa se kolahteli pidempien vieraiden päähän, joten oli hiukan epäkäytännöllinen siihen tilaan. Olohuoneessa se kuitenkin näytti hiukan orvolta yksinään, mutta löysin sille kirpparilta oranssin kaverin.


10 kommenttia:

 1. Mainiot lamput ja kaiken kaikkiaan ihana huone! Vihreä mattokin on kuin kesäinen nurmikko.

  VastaaPoista
 2. Matto on löytö vuosia sitten huutonetistä. Maksoin siitä muistaakseni kympin. Se tosi iso, joten siinä kelpaa kieriskellä kuin nurmikossa konsanaan. Tosin allegikot voivat jättää kieriskelyt sikseen, sen verran se pölisee. Välillä nurkissa viliseekin vihreitä villakoiria. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana huone! Pirtsakat värit ja kotoinen tunnelma. Tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Kaksin aina kaunihimpi :)
  Ihanan värinen matto!

  VastaaPoista
 5. Mahtava pariskunta nuo lamput! Tuota sun pöytääsi myös katselin, että on kyllä hieno ja nuo tyynyt. Kaiken kaikkiaan ihana, pirteä ja kodikas tunnelma. Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Tiia: Pöytähän on Ilmari Tapiovaaran klassikko, jonka aikoinaan vaihdoin eräässä osto/myyntiliikkeessä rumiin huonekaluihin. Olimme muuttamassa ja halusimme päästä eroon ylimääräisistä romuista. Muistaakseni meiltä lähti kamala tv-taso ja vielä kamalampi ruokailuryhmä. Ja tämän saimme tilalle! Loistava vaihtokauppa. :)

  VastaaPoista
 7. Katselinkin, että tuo on sitä Pirkka-sarjaa. Siihen kuuluu myös ihanat tuolit ja se jakkara. Arvokas ja kaunis pöytä, joka kannattaa pitää tallessa :) todella hyvät vaihtokaupat oot tehnyt!

  VastaaPoista
 8. Mutta siis nuo pinnatuolit sopivat hyvin yhteen pöydän kanssa! Mulla on aika kova pinnatuolikuume... Tahtoisi kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Arvaa vaan Tia kuinka paljon himoitsen Pirkka ryhmän penkkejä.

  Ja toivottavasti löydät itsellesi pian pinnatuoleja. Niiden kanssa on hauska leikitellä väreillä, voi maalata vaikka joka toisen pinnan eri värillä. :)

  VastaaPoista