29.2.2012

Lintuja ja tunnustuksia.

Vanha ovi, joka nojailee olohuoneen seinää vasten sai keväiset koristeet, kun leikkelin papereista lintuja.


Ovi talvitunnelmissa...

... ja keväisessä asussa.

Ja sitten tunnustuksiin. Sain Tiialta Poppelinan kotikolossa -blogista peräti kaksi tunnustusta! Tiian blogi kertoo mm. hirsitalon rempasta, käsitöistä ja kirppislöydöistä. Tiialla on ihana koti ja hauskoja ideoita! Kiitos Tiialle!
Toinen tunnustus on Liebster blog-tunnustustus, jonka sain myös aiemmin Tainalta Nukkekaappi -blogista. Toisessa tunnustuksessa pitää vastata viiteen kysymykseen.

Lempiruokasi: Olen kaikkiruokainen ja vanhemmiten olen oppinut syömään aiemmin inhoamiani ruokia. En osaa nimetä yhtä, vaan vastaan vaikka, että kaikki äidin tekemät.

Lempimakeinen: Salmiakki! Ja suklaa seuraa hyvänä kakkosena, se perinteinen Fazerin sininen.

Lempiluettava: Luen tosi paljon, sillä en omista telkkaria. Kaikenlainen turhanpäiväinen hömppä uppoaa hyvin. Lempikirjailioita ovat mm. Marian Keyes ja Cecelia Ahern. Joskus aiemmin luin ainoastaan kauhukirjallisuutta, mutta nyt taitaa olla hömppäkausi menossa. Ja tietysti sisustuskirjat ja -lehdet ovat mieluista luettavaa, tosin näiden "lukeminen" taitaa olla enimmäkseen kuvien katselua.

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: on lattialla työskentely. Paitsi virkkaminen sujuu parhaiten puolimakaavassa asennossa sohvan pohjalla.

Lempielokuva: Katson paljon leffoja ja olen ehkä hiukan nirso niiden suhteen, mutta ainakin Unelmien sielunmessu on elokuva, jonka jaksan katsoa aina vaan uudestaan. Viimeksi olen katsonut kaikki Saw-elokuvat ja pakko myöntää, että tykkäsin niistä kovasti.

Olen nyt hiukan laiska, enkä jaksa nimetä blogeja, joihin haluaisin nämä tunnustukset jakaa, joten kaikki halukkaat voivat napata täältä haluamansa tunnstuksen/tunnustukset. Olkaa hyvä!

2 kommenttia: