22.3.2011

Viikonlopun saldo.

Oikein kateeksi käy ihmisten energisyys ja aikaansaanti. Usein viikonlopun aikana monet päivittävät blogiaan, vieläpä useaan otteeseen ja kertoilevat aikaansaannoksistaan. Toiset ehtivät uudistaa vaikkapa koko keittiön, kun minä vain haaveilen tai touhuan kaikkea turhanpäiväistä (järjestelen kahvikuppeja tai siirtelen tavaroita paikasta toiseen). Voin tietysti selitellä, että olen Hämeestä, joten olen hidas tai sitten olen vain yksinkertaisesti aikaansaamaton ja laiska.
Mutta onneksi jotkut ovat niin kovin aikaansaavia, joten insipraatio toisinaan tartuu minuunkin ja ehkä saankin jotakin järkevää aikaseksi...pikkuhiljaa...

Tässä kuitenkin minun viikonlopun saldoni:

Poikaystäväni tuliaiset: 

                             Herttaiset maatuskat.

                                 kookos-saippua

Poikaystäväni äidin, Mariannen, huovuttama upea huivi, joka päätyi ikkunaani roikkumaan.


Ullakon remontti:

32 kpl kipsilevyjä ullakolle, jotka juuri ja juuri mahtuivat jyrkästä portaikosta. Kiitokset kantamisesta kuuluu siis poikaystävälleni ja hänen ystävilleen.

Ikkunakin pääsi paikoilleen. Tästä myöskin kiitos poikaystävälleni ja hänen ystävilleen.


Ja kirppislöytöjä:

               Turkoosi huopa kolmella eurolla piristi sohvaa kummasti.

                    Ihastuttava termospullo neljällä eurolla.


Toimeliasta viikkoa toivottaen,
                                              -Jaana

3 kommenttia:

 1. Jatkuva suorittaminen ei ole ollenkaan kadehdittavaa :) Ja jospa se vain näyttää siltä, että toiset tekee koko ajan ja omat tekemiset kutistuu....? Ja välillä pitää osata vaikka vain siirrellä kahvikuppeja ja ihailla niitä sitten siinä.
  Ihania maatuskoja! Samanmoisen termarin minäkin kerran löysin kirpparilta. Olen miettinyt mistä niitä ostetaan, kun niitä siellä täällä näkee (lehtien sivuila jne)?

  VastaaPoista
 2. Heips ja kiva kun olit löytänyt mun blogin:) Tulin tietty sun nurkkaan ja johan onkin hauska nurkka. Pitää tulla paremmalla ajalle selailemaan!

  VastaaPoista
 3. Hyvä mieli: Kiitos lohduttavista sanoista, otan ilon irti vain oleilusta! :)
  Löysin tuollaisen termospullon ainakin Dotty and Betty-nimisen nettikaupan sivuilta ja joskus Amsterdamissa törmäsin niihin eräässä sisustusliikkeessä (ja harmittelin myöhemmin kun en ostanut), joten olen kovin tyytyväinen edulliseen löytööni. Olen itsekin huomannut, että niitä aina silloin tällöin vilahtelee lehtien ja kirjojen sivuilla.

  Nyyti: Kiva kun tulit vastavierailulle ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista